По пътя с раници и куфари Burton oт Drop In core shop

Атрактивни предложения за повече летни приключения

0
 

Сподели

Shares

Пътешествията са тези, които правят живота ни по-цветен и пълен, а слънчевите дни ни подтикват още повече да грабнем куфарите и раниците и да се отправим към любима дестинация. Като запалени приключенци знаем, че за качественото прекарване на ваканцията ни е необходима добра организация на багажа. На помощ идват нашите приятели от Drop In core shop и големият асортимент на раници и куфари Burton, с които може да сте сигурни за любимите си вещи на всяка точка на планетата.

Куфарите и раниците на марката са леки, разполагат с много вътрешни джобове, а  външната конструкция от плат е устойчива на дъжд и сняг, което ще запази вещите ви сухи и непокътнати. Вече не е нужно да се отказвате от нещо за сметка на друго – може да вземете всичко, защото пътните чанти са добре организирани, а закопчаването им няма да позволи нищо да изпадне от тях. Продуктите за пътуване на Burton са изключително здрави, а доживотната гаранция на моделите, закупени от 2009 г. до днес, удължава времето, в което ще пътувате сигурно и удобно.

Представяме ви няколко любими модела, с които пътуваме с удоволствие и не оставаме незабелязани:

BURTON ANNEX 2.0 TRUE PENNY BALLISTIC 2021

Този модел на Burton е модерен прочит на класическата ученическа раница и е подходящ както за всекидневни ангажименти, така и за кратки пътувания. Разполага с външно и вътрешно достъпно отделение за лаптоп с размери 46cm x 26cm и специален джоб за таблет – 26cm x 24cm. Раницата е с ергономични, регулируеми презрамки и регулируема лента за прикрепване на яке или йога постелка.

Обем/Размер: 28 литра /50cm x 29cm x 18cm

BURTON WHEELIE DBL DECK DRESS BLUE WAXED 2020

Създаден, за да издържи и на най-натоварения график за пътуване, с този куфар определено бихте стигнали до края на света. Отваря се настрани тип 50/50, което ви дава свободата да разпределите багажа си равномерно. Разполага с вътрешни разделители, увеличаващи обема стреч зони CRAM ™, джоб за външен и вътрешен достъп с подплата от мрежа и IXION ™ скейт система на колела.

Обем/Размер: 86 литра/ 71 см x 38 см x 35.5 см/ 5.2 кг.

BURTON DOUBLE BEERACUDA DAS CUDA 2021

Да имаш студена бира под ръка, когато си на път, е страхотно удоволствие, а с тази охладителна чанта това е възможно! Вертикалния държач за напитки разполага с два ръкава и събира общо 10 кутийки. Има удобна дръжка за през рамо, с която няма да усетите тежестта на любимите ви напитки! Моделът се предлага и в единичен вариант.

Обем: 24 литра

BURTON BEERACUDA SLING CACTUS 2020

Дръжте любимите си напитки близо с тази свежа охладителна чанта! Burton Beeracuda Sling 7L е удобна за носене, така че ръцете ви са свободни за консумация на напитки. Разполага с регулируема презрамка, вътрешен джоб с цип и външен джоб за аксесоари, отново с цип.

Обем/Размер: 7 литра / 34см х 20см х 10см

BURTON  TINDER 2.0 TRELLIS TRIPRIP CRDA 2021

 

Освен, че е в супер свежи цветовe, тази раница ще ви бъде верен спътник навсякъде. Материята от външната страна е устойчива и не пропуска вода и сняг, което я прави идеална за ползване всеки сезон. Разполага с ергономични регулируеми презрамки, вътрешно достъпно отделение за лаптоп: 48cm x 26.5cm и джоб за таблет: 29.5cm x 26.5cm. Също така има вътрешен, мрежест джоб с цип, множество външни джобове за аксесоари и два странични джоба за бутилки с вода.

Обем/Размер: 30 литра / 47см х 31см х 16см

BURTON EXPORT 2.0 BARREN CAMO PRINT 2021

 

Хибридният стил съчетава традиционен дизайн с модерно усещане в една раница. Направен от материя, неподвластна на климатичните промени, моделът е идеален за пътуване на близо и далеч. Одобрените от bluesign® материали използват само безопасни химикали и намаляват въздействието върху хората и планетата по време на производството. Раницата се затваря отгоре, има ергономични регулируеми презрамки и външно отделение за лаптоп с размери 38 см х 28 см. Освен това, има два странични джоба за бутилки с течности и вътрешен мрежест джоб с цип.

Обем/Размер: 26 литра/49cm x 30cm x 14cm

BURTON MULTIPATH CARRY-ON TIMBER WOLF RIPSTOP 2020

С този страхотен куфар може да отидете, където си поискате, и да вземете абсолютно всичко за пътуването ви. Направен от материята bluesign® 900D Plain Weave Polyester с матово PU покритие. Разполага със странични компресионни ленти, външен ръкав за вестници и списания с цип, външен джоб за аксесоари за затваряне с цип. Спечели ни, освен с това, че има колелца за всякакви повърхности и възможността за заключване на циповете TSA-Approved Locks.

Обем/Размер: 40 литра/56 см x 35.5 см x 23 см/2.2 кг.

BURTON PROSPECT 2.0 PORT ROYAL SLUB 2021

 

Тази раничка ще се погрижи багажът ви да е организиран и ще ви спести време за търсене на любимите ви вещи. Направена е от издръжлива външна конструкция от плат, отблъскваща водата в условия на сняг и дъжд. Разполага с ергономични регулируеми презрамки на гърба и множество външни джобове за аксесоари, двойни странични мрежести джобове за бутилки за вода и вътрешен мрежест джоб с цип с ключалка.

Обем/Размер: 20 литра/ 50cm x 32cm x 16cm

Разгледай всички атрактивни предложения на раници и куфари Burton в магазина на Drop In CORE SHOP в София, ул. “Г.С.Раковски” 166А или в онлайн магазина им.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.