Drop In core shop с мега отстъпки до – 40% на всички неопрени Billabong

Бройките са ограничени, така че побързай!

0
 

Сподели

Shares
Нов сезон, нови игри. Ако си от нетърпеливите и искаш вече да влезнеш във водата или тепърва смяташ за започнеш да караш сърф, кайт, уинд, уейк, SUP, каяк или друго водно забавление, DROP in CORE SHOP вече те очакват с намаление до 40% на всички неопрени Billabong. 

Не се бави, защото бройките са ограничени, а водните условия са налице. Макар и малко студено, морето през пролетта има уникален цвят, дъх и красота, които горещо ти препоръчваме да усетиш и точно тук е ролята на добрия неопрен.

Изборът е голям – по-тънки и по-дебели, в зависимост от търсения стил и атмосферните условия, при които ще ги ползваш. Подбрахме няколко любими наши модела, които със сигурност ще направят превижяването ти във водата още по-яко.

BILLABONG 3 2 MM WETSUIT 302 ABSOLUTE CZ BIKING RED SS18

Този модел мъжки неопрен с дълги ръкави и крачоли се закопчава с цип на гърдите, което го прави доста удобен за обличане. Перфектен модел, ако си решил да покараш сърф през пролетта или началото на лятото. За по-голяма водонепропускливост е с лепени външни шевове, стратегически разположени за масимална ефективност, топлинните му панели са два – преден и заден. Моделът е премиум Ax2 Superflex в съчетание от висококачествени материали и функционална кройка.

BILLABONG 2×2 LAUNCH SERIES BACK ZIP SHORT SLEEVE FLATLOCK SPRINGSUIT / HOT PINK SS18

Любим класически женски модел  с къси ръкави и крачоли. Дебелината на неопрена от 2мм и чудесните материали го правят страхотно предложение за дълги целодневни киснения във водата през наближаващите топли дни. Закопчава се с удобен дълъг цип от задната част.

BILLABONG REVOLUTION REVERSIBLE LS TOP SS17/ CAMO

Мъжкият премиум модел е 2мм дебел, с две лица и дълги ръкави. Камуфлажната разцветка е в комбинация с лого в предната част, а отзад е чернo, като така става многофункционална част от лятната плажна униформа и перфектно допълнение на различни борд шорти.

BILLABONG SURF CAPSULE KEEP IT BUSTIER NEOPRENE TOP SS 16 / TROPICAL

Свежо дамско бюстие от неопрен, което всяко момиче на сърф би искало да има, защото е направено от 90% неопрен, със структурирани шевове и удобна кройка – бижу, което, в същото време, е полезно в най-толите летни дни. Освен това, е впечатляващо лайфстайл горнище, носещо свежия дизайн на сърф културата. Ципът отпред също силно ни печели!

Виж всички неопрени и вземи своя със специална отстъпка до 40% в магазина на Drop In CORE SHOP в София, ул. „Г.С.Раковски“ 166А или в онлайн магазина им.

Бройките са ограничени, размерите единични, затова побързай да се възползваш от уникалното намаление!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.