Детски игри на Маратон София с Garmin

0
 

Сподели

Shares

Освен за порасналите, които тази година могат да се включат в Маратон София като част от отбор Garmin, тази година от Garmin са подготвили специални изненади и за малчуганите.

Garmin, Маратон София

Две игри, с награди страхотните детски часовници Vivo Fit Junior 2, очакват хлапетата в зоната на Garmin.

Първата игра ще предизвика малчуганите да покажат артистичните си заложби като измайсторят рисунка на тема “Мога повече от вчера”, изобразяваща някой от атлетите на Garmin.

Търсят се най-интересните, забавни и щури “портрети” на спортистите Краси Георгиев, Радо Янков, Станимир Беломъжев, Теди Пенчева, Андрей Гридин, Григор Григоров, Милан Димов, Веселин Кирилов, Христина Димитрова. Още по-хубавото е, че децата ще могат да се запознаят и на живо с някои от атлетите, подкрепяни от Garmin, а за вдъхновение фигури на спортистите в цял ръст ще бъдат разположени в зоната на Garmin.

Победителите ще бъдат избрани от атлетите на Garmin след официалното награждаване на Маратон София, така че всички участници са поканени в зоната на Garmin в 13:30 часа.

Garmin, Маратон София

Втората игра ще зарадва неуморните хлапета, които винаги имат енергия за още игри.

Танцов дансинг с движещи се светлини, които трябва да бъдат следени със стъпки в ритъма на музиката, ще бъде поставен в зоната на Garmin. Имената на най-добре представилите се през целия ден ще бъдат записвани на дъска на победителите, а награждаването с 10-те най-добре представили се деца ще се проведе в 15:45 ч. в зоната на Garmin, когато всяко дете ще получи подарък – часовник Vivo Fit Junior 2 от серииите Marvel, Star Wars, Captain America, Miki & Mini Mouse.

Garmin, Маратон София

Игрите са с начален час 9:30 ч. и ще продължат до 13:30-14:00 ч., а добре дошли са всички деца и родители, които искат да се забавляват заедно в деня на Маратон София. И в двете игри децата ще бъдат разделени в 5 възрастови групи, като награди ще получат най-добре представилите се две деца от всяка група:

До 3 г.
От 4 до 6 г.
От 7 до 9 г.
От 10 до 13 г.
И над 14-годишни деца на всички възрасти :)

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Активностите в зоната на Garmin на Маратон София

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.