Колко предимства има едно електрическо колело

0
 

Сподели

Shares

Искате ли спестите пари за бензин? Мечтаете ли си да можете да се движите бързо навсякъде в града? Омръзна ли ви от задръствания? Настроени ли сте на еко вълна? Ако сте стигнали до такива размисли, значи сте близо до решението да се сдобиете с електрическо колело. Когато имате електрическо колело, няма да има нужда да давате пари за гориво, а просто ще пристъпите към един много по-евтин източник – електричеството. Така че станете част от революцията – като трансформирате употребата на гориво в „зелена енергия”.

Предимствата на електрическо колело

Ако се чудите как ще промени живота ви едно електрическо колело, ето някои от положителните му качества:

Лесно за ползване
Просто свържете батерията на колелото, с който и да е контакт и я заредете независимо от това къде се намирате. Веднъж заредена, батерията е готова за ползване.

Без бумащини
Електрическото колело не изисква никаква регистрация, застраховка, лицензи или други допълнителни документи и разходи, които останалите пътни превозни средства изискват. Следователно, вие ще спестите време, пари и нерви във висене по опашки, за да се снабдите с необходимите документи.

Лекота при изкачване
Изкачването на хълмове с обикновено колело може да бъде предизвикателство. С помощта на електрическото колело вие може да преодолеете с лекота тези препятствия. Посредством мощността на батерията вие може да увеличавате скоростта си, докато се изкачвате по хълмове. Друго предимство на електрическото колело е, че няма смущаващ звук, а само едва уловим шум от електрическия двигателя!

Спестяване на пари
Цената на горивото продължава и ще продължава да се покачва с всяка изминала година. Поради което употребата на електрическо колело е много по-евтин и практичен вариант. То ще ви струва само няколко стотинки при всяко зареждане в електрическата мрежа.

Зелен и чист транспорт
Електрическото колело е 100% екологично чист продукт с нулеви стойности като замърсител на въздуха. Същевременно то е най-безшумното средство за придвижване. Нормалното електрическо колело би консумирало средно между 100 – 150W електрическа енергия, докато стандартна кола би изразходила около 20 000W.

Предимствата на електрическо колело

Маневреност
Докато всички останали висят по километричните опашки в задръстването, електрическото колело ви дава възможност да сте бързи и маневрени като спестявате време и пари -TIME IS MONEY.

Добра форма
Можете по всяко време, с едно движение, да превключите вашето колело от електрическо в нормално, като по този начин може да се поддържате във форма. Когато пожелаете можете отново да го използвате като електрическо и да се насладите на остатъка от разходката с него.

Повече за електрическите велосипеди можете да научите от Scoot. Това е българска компания, от която можете да намерите различни електрически колела, батерии, компоненти, поддръжка и други.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.