Вело изложение Колодрум 2013

0


Дата на събитието: 25.05.2013

Сподели

Shares

От 25 до 31 май на открития паркинг на Сердика Център се провежда вело изложение, което обединява на едно място всичко свързано с колоезденето и активния начин на живот – „Колодрум 2013“. Това е първото такова събитие, като целта е то да се превърне в ежегодна традиция, която да добива все по-големи мащаби с времето.

Колодрум 2013

През седмицата посветена на колелата, всички посетители на „Колодрум 2013“, могат да се запознаят с всякакви интересни тенденции в колоезденето – градско, планинско, траял байк и др., да изберат новото си колело, както и да намерят подходящото място, където да практикуват любимия си спорт.

„Колодрум 2013“ включва и информационни и търговски щандове, които представят специализирани паркове и места за колоездене, профилирани сайтове, водещи велосипедни марки, различни организации и всичко свързано пряко или косвено с активния начин на живот и карането на колело в града, в планината и навсякъде, където човек пожелае. По време на изложението, посетителите могат да се включат и в тестове на различни марки велосипеди, да изберат и да си закупят ново колело, да планират лятната си почивка, да научат за предстоящите събития и състезания през сезона, както и да разберат по нещо ново и интересно свързано с колелата по света и у нас.

През цялата седмица на открития паркинг на Сердика Център на ниво +3, всеки посетител може да се включи в най-разнообразни уъркшопи, състезания и обучения в различни алтернативни спортове. За целта организаторите от Art Ground, Velomobile.bg и Concept Creative са подготвили разнообразна програма, изпълнена с много интересни активности, като лятно кино, биг еър бег демонстрации и тестове, скейт, кънки, лонгборд и всякакви други интересни неща свързани с активния начин на живот и забавлението.

За доброто настроение на посетителите има изграден бар с освежителни напитки и музика, където всеки спокойно може да седне да изпие нещо разхладително и да гледа демонстрациите.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.