Училище по планинско колоездене на Клуб ГРАВИТИ

0
 

Сподели

Shares

Училището по планинско колоездене на Клуб ГРАВИТИ дава възможност да навлезете правилно и бързо в този спорт или да усъвършенствате своите умения в приятна компания и сред доказали се професионалисти.

Училище по планинско колоездене

Инструкторите на ГРАВИТИ дават полезни съвети, напътствия, техники, за да се почувствате по-сигурни, по-уверени в себе си, за да изпитате истинско удоволствие от карането.

Екип от инструктори се състои от няколкократните шампиони на България в дисциплината „Спускане”- Росен Ковачев, Илинда Евтимова, Теодор Тодоров, както Николай Стоянов и познатият на всеки навлязъл в планинското колоездене – Владимир Чакърски (Вова).

По време на курса ще можете постепенно да се запознаете или да обогатите познанията си свързани с техническата поддръжка не велосипеда, неговите възможности на окачване, спирачки, скорости и дребни ремонти. Всички умения, които методично ще ви бъдат предадени, се базират на дългогодишния опит на екипа в планинското колоездене.

Обучението е разделено на три нива: Начално, Основно (разделено на 4 поднива) и Спускане, като се предлага и индивидулана форма на всяко едно ниво.

Повече за училището по планинско колоездене можете да научите от ГРАВИТИ.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.