UnderСъбота: хип-хоп, електро-диско, брейк, кино

0


Дата на събитието: 19.10.2013

Сподели

Shares

UnderСъбота

UnderСъбота – това е една от онези съботи, съчетани с хубаво време и програма, която си заслужава. Тези от вас, които ще са в София ще могат да потанцуват брейк, потренират хип-хоп в различни стилове с награждавания Михаил Андреев или да се поклатят в ритъма на електро диско в компанията на Dj от Унгария и неговите „Silence of the lamps“. А в края на деня, за тези, които още не са посетили филмовия фестивал, ще има и кино програма с едни от най-интересните късометражни филми от киното на чорчик. И всичко това абсолютно безплатно, лежерно и съботно на Централна ЖП Гара, София.

Ето и програмата за събота:

– 14:00 – BreakFusion Team. Брейк танци под гарата. Организатори на едни от най-популярните фестивали за танци в България „BreakFusion”, Battle Before Saint Valentine`s Day, All Style battles, Събота, Съботаж, Съботар, Обработка на земя, Труд и техника и др.

– 17:00 – Михаил Андреев от „eX-crew“. Уъркшоп по хип-хоп в различни стилове. „В събота смятам да наблегна като малко по-лесно и леко poppin’ & lockin’ може би ако стигне времето ще засегна и други стилове“.

– 18:00 – Emu Plusminus (Silence of the Lamps). Унгарецът, който прави музика в стил „компютър диско“ или електро диско. Помните ли ТОТО-то на времето? Е, нещо такова.

– 19:00 – UnderFilm: Кино чорчик. Късометражно кино.
• “Ignore The Machine” (2011, dir. Ben Dixon)
• “Gemini Rising” (2010, dir. Ben Dixon)
• “Needy” (2013, written & directed by Paula Rae Gibson, music by Paula Rae Gibson & Will Gregory of Goldfrapp)
• Откъс (title tbc), Константин Диамандиев
• “Annabel” (2013, written, directed & edited by Lisa Gunning; song performed by Alison Goldfrapp)
• “We need change” (2013, produced by Kamiktan Arts) – Debut!

вода: безплатно
вход: безплатен

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.