На две колела в планината: каране във Витоша

0


Дата на събитието: 16.09.2018

Сподели

Shares

В унисон с тазгодишното мото на Европейската седмица на мобилността (16-22 септември) – „Комбинирай, движи се!“‘, клуб IstreshTeam ни канят да опитаме комбинацията планина и колело. Идеята е да покараме колела във Витоша по пътеката от Железница до Драгалевци, която е умишлено избрана, за да бъде подходяща и за начинаещи, и хора, които никога не са опитвали планинско колоездене. Датата е 16-и септември.

Каране във Витоша/IstreshTeam
Снимка: IstreshTeam

Цялото каране ще продължи около 2-3 часа по пътека с малка техническа сложност, а групата ще бъде съпроводена от опитен водач. Преди и по време на карането ще има кратко практическо обучение, а събитието ще завърши с кратка презентация на тема Резерватите на ПП Витоша“ (Торфено бранище и Бистришко бранище), която ще се проведе в Природозащитен център „Витоша“.

Началото на маршрута започва от с. Железница, като организаторите ще осигурят транспорт от центъра на София. Срещата ще бъде в 9:00 ч. на площад “Батенберг”. За участие в карането се изисква изправен планински велосипед, като желаещите, които не притежават такъв, могат да наемат от партньорите в събитието – Kompas bikes, но е необходима предварителна заявка.

За участие в карането също е необходимо да заявите предварително своето желание на тел. 0887771300 или във фейсбук страницата на събитието, където можете да намерите повече информация за програмата и карането.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.