Какво толкова, едни чорапи?

0
 

Сподели

Shares

Shushon™ е нов и изцяло български бранд за специализирани висококачествени чорапи от мерино вълна. Да, правилно чухте, 100% произведени в България, въпреки наводнения пазар на чужда стока.

Shushon
Снимкa: peters-photo.net, Модел: Валентина Стоянова

Името закачливо споделя визията, която се крие зад марката. Мотото „Inspired by elders. Made for the present” също така издава достатъчно за реновирането на вълненият чорап в рамките на съвремените стандарти. Екипът е изграден от млади инженери с докторски степени, които имат предприемаческия дух и спортна практика.

Защо това е толкова важно? Защото брандът залага на първо място на максималната функционалност. Тя е подплатена в моделите чорапи със стратегически разположени зони, внимателно подбрана стегнатост на плетката, подходяща дължина на конча, четири размера, оптимална дебелина и не на последно място – намаляват неприятните миризми. Както обичат да се изразяват инженерите „Когато функционалността е достигната, дизайнът идва от самосебе си“, което е по-трудната задача. Външният вид на чорапите е изчистен, спортно-строг и следва зоните. Екипът предвижда пускането на по-небрежни колекции, но без дизайна да е доминиращ.

Вероятно вече из главата ви се върти мисълта: „Какво толкова, едни чорапи“, а отговора се крие във въпроса – всеобщото им пренебрегване. Чорапите, заедно с обувките, са най-натовареното облекло – подложени са на голяма тежест, големи разлики в температурите, бактерии и пот. В същото време краката са уязвими на пришки, лоши миризми и измръзванията им провокират настинки.

Shushon

Мерино чорапите Shushon ефективно намаляват или премахват лошата миризма, запазват телесната температура в топло и студено, не пречат на дишането на кожата, антибактериални са, бързо изсъхват без да създават студено усещане и са меки като памучни. Напълно следват съвременните тенденции за увеличаване използването на възобновяеми материали, а опаковките са с „плосък“ дизайн, без замърсяващите лакови покрития и от 100% рециклирана непромазана хартия.

Наличните колекции са предвидени за зимни спортове, планинско колоездене, туризъм и общо спортно всекидневно приложение. Много спортисти и предприемчиви хора вече са спонсорирани с Shushon, което показва заложените цели. В момента тече специална пролетна промоция на моделите, като скоро се очакват летните къси чорапи с общо приложение. Shushon също така набират още дилъри, които биха подкрепили тази визия. Ако не всичко, то твърдението, че се борят с лошите миризми заслужава да се провери.

Shushon
Снимкa: peters-photo.net, Модел: Валентина Стоянова

Повече за Shushon можете да научите от сайта, фейсбук страницата и Инстаграм профила.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.