Индже Ръсовски за марката Camouflage

0
 

Сподели

Shares

Индже Ръсовски, подвизаващ се в музикалните среди, пещерняшките сборове и пейнтбол войните като Криндо, от 2010 г. работи в магазин Camouflage.BG като специалист по маркетинг и реклама.

Индже Расовски

Г-н Ръсовски, разкажете ни за марката „Camouflage“. Откога е на пазара?

Магазин Camouflage.BG отваря врати през април 2007 година. Като първи по рода си на българския пазар Camouflage.BG в продължение на шест години успешно удовлетворява нуждите на своите клиенти, които в по-голямата си част са от средите на армия, полиция и охранителния сектор. От 2011 година магазинът предлага голям избор от продукти и за всички запалени по бушкрафта, планинарството и туризма сред природата. Благодарение на високия професионализъм на екипа си и безкомпромисното качество на предлаганите продукти Camouflage.BG за кратко време спечели доверието на клиентите си и стана лидер в предлагането на висококачествени дрехи и тактическо оборудване на българския пазар. Фирмата е предпочитан партньор на водещи чуждестранни фирми за производство на екипировка за екстремни условия като:
5.11 Tactical, Arc’teryx, Böker, Haix, Hazard 4, Highlander, Nite-Ize, Smith Optics Elite Division, SureFire, Tatonka, Teva и Tru-Spec by Atlanco.

IMG_6228

Може би ще ни разкажете малко повече за това каква е насоката ви на развитие и какви цели си поставяте?

В случая е по правилно да говорим за фирмата, която създава бранда Camouflage.bg. Той е запазена марка на Ре-Верк БГ ООД, която е създадена през 2001 г. с основен предмет на дейност производство и търговия на текстилни изделия, транспорт и спедиция. Повече от 10 години фирмата е предпочитан партньор на силите на НАТО в задграничните им мисии при доставка на стоки от първа необходимост. Логично през 2007г. Ре-Верк БГ ООД създава Camouflage.bg, който е първият професионален военен магазин в България. През 2011 се появява брандът Health line – „зелената” линия на фирмата. Продуктите, които представяме в Re-Werk Health line са Lauretana – най-ниско минерализираната вода в Европа, Organic Food Bars – биохранителни блокчета, зареждащи тялото с чиста енергия и Amanprana – органични студенопресовани масла от природата, захар от кокосов цвят и растителни Омега мазнини от остров Окинава. През същата година фирмата прави значителни инвестиции в изграждането на собствена печатница за керамични и други изделия – rewerk.printdesign. Във всичко, което създаваме, влагаме и желанието си винаги да има утре. Затова се стремим да ползваме мъдро земните блага и да не режем клона, върху който седим. Ръководството на фирмата насърчава водене на здравословен и природосъобразен начин на живот на своите сътрудници, партньори и контрагенти.
А най-доброто тепърва предстои.

IMG_6262

Какви други услуги предлага rewerk.printdesign?
Rewerk.printdesign извършва печат върху изделия от порцелан, стъкло, емайл, текстил и метал, бродерия върху текстил и печат на книги с твърди корици. Използва се директен и трансферен печат, флекс и флок, сублимационен печат и трансферен ситопечат с водно базирани мастила.

Да се върнем на Camouflage.bg. Кои марки предлага на българския пазар и какво е уникалното в тях?
Пионери сме в нашия бранш в прилагане на shop-in-shop концепцията с марката 5.11 Tactical. Накратко това е магазин на 5.11 Tactical в магазин Camouflage.bg. Екслузивни вносители сме на най-продаваната в България тактическа обувка на Adidas – GSG9.2. Представители сме на Arcteryx – засега само на милитъри линията им LEAF, но по всичко личи, че от догодина ще може да предложим на българския пазар и цивилната. Разполагаме с богата гама от саби, катани и всякакви специализирани ножове от Böker. Софтшелът „Summit Zero“, превърнал се за кратко време в бестселър на нашия пазар е дело на фирмата Condor, които освен дрехи, произвеждат раници, тактически жилетки и всичко необходимо за тях. Предлагаме продукти от паракорд на Dura Necessita, изплетени от най-качествен паракорд 550 Тип III, със сърцевина от седем нишки, сертифициран по армейския стандарт MIL-C-5040. Полицаи, войници, пожарникари и планинари от цял свят носят обувки на лидера при обувките за професионалисти Haix.

Какви други интересни продукти можете да откриете при нас: най-практичната фото раница „Photo Recon“ от Hazard 4, палатка, която можете да разпънете за 50 секунди от фирмата Highlander-Outdoor, раници на достъпи цени, камуфлажни панталони и друга екипировка от Mil-Tec by Sturm, стотици иновативни hardware и LED продукти от Nite Ize, новата линия „Под прикритие“ на Propper International, които са едни от най-големите официални снабдители на облекло за въоръжените сили на Съединените щати, фенерите на SureFire, които са с доживотна гаранция, а Smith Optics – Elite Division са най-висококачествените в световен мащаб, очила за тези, чиито успех и оцеляване зависи от ясна визуализация.

Surplus е нарицателно за модни, удобни дрехи за младите хора. Те знаят как да вземат класическото и практичното и да го смесят с военния дизайн, подобрявайки визията по начин, по който продуктът да е стилен и годен за употреба в ежедневието и свободното време. Марката с тасманийския тигър в логото си е добре позната като като марка на производителя на екипировка и оборудване за военните и полицията от шест години насам – Таsmanian Tiger. Ако търсите висок клас дрехи, раници, палатки и всичко останало за къмпингуване, значи търсите Tatonka. За времето, за което е на пазара, Teva е успяла не само да се наложи като марка, но и да се превърне в символ на качество и издръжливост. Марката Tru-Spec by Atlanco е специализирана в производството на висококачествени тактически облекла за военни и правоохранителни органи с визия, амбиция и хъс.

Под прикритие


Разбрахме, че активно работите с киното. Какви други интересни акценти може да споделите

CAMOUFLAGE.BG™ предостави голяма част от дрехите и екипировката за филма The Expendables 2, който се снима у нас през 2011 г.

CAMOUFLAGE.BG™ предоставя голяма част от дрехите и екипировката за снимките на култовия български сериал „Под прикритие 3“.

Легендарната американска хип-хоп група House of Pain при гостуването си в София за своя първи концерт на българска земя успяха да отделят известно време за шопинг в CAMOUFLAGE.BG™.

През 2012 в НВУ „Васил Левски”, Велико Търново бе открит кабинет по оцеляване. Съвременната екипировка, с която е оборудван кабинетът е дарение от магазин CAMOUFLAGE.BG.

CAMOUFLAGE.BG™ беше официалният мърчандайз магазин на американската марка 5.11 Tactical по време на Европейското първенство по стрелба с нарезна карабина на IPSC за 2012, което се проведе във Велико Търново.

Магазин CAMOUFLAGE.BG™ беше официалният мърчандайз магазин на музикалния фестивал ELEVATION 2012, съорганизиран от Ре-Верк БГ.

През 2011 CAMOUFLAGE.BG™ беше домакин на семинар по самоотбрана ‘’Reality-Based Personal Protection’’ с водещ Джим Уагнър (Jim Wagner) от САЩ. Участници в семинара бяха правоохранители на частна практика, ученици от гимназия по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец“, НСО и членове на асоциация „Български тактически служители“.

IMG_6222

CAMOUFLAGE.BG
Екипировка за професионалисти

ул. Костенски водопад № 58,
ж.к. Гоце Делчев
Гр. София 1404
Тел. +3592 958 3133
info@camouflage.bg
http://www.camouflage.bg
Facebook.com/store.camouflage.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.