Светещи фризбита за денонощни игри Nite Ize

0
 

Сподели

Shares

Игрите на фризби в парка обикновено спират рязко когато слънцето се скрие. Е, освен ако не се включи някое от светещите фризбита Nite Ize. Те са създадени както за деня, така и за нощта, защото имат LED подсветка. Хитро, нали!

Nite Ize

Освен че със светещите фризбита игрите не спират, има и различни разновидности и модели, с които да демонстрирате диско стил в парка.

Nite Ize

Flashflight Ultimate Diesel е ултимативното светещо фризби с иновативен дизайн и супер ярко осветление. Цветовете, в които можете да го намерите са зелен, син и червен, а диско стилът е неотменен във всичките варианти.

Размери: 26,94 х 3.12 см
Тегло: 0.185 кг.
Батерия: 2 x 2016 3V (в комплекта)
Flashflight Ultimate Diesel можете да намерите в Camouflage.bg.

Flashflight mini e малката джобна версия на Flashflight Ultimate Diesel. Фризбито отново свети с вградени LED, отново е за денонощни игри, но е по-компактно с размери почти на половина. Светлините му се преливат от един цвят в друг, а формата и размера са удобни за бърза игра.

Размери: 13 х 2.36 см
Тегло: 0.055 кг.
Батерия: 2 x 2016 3V (в комплекта)
Flashflight mini можете да намерите в Camouflage.bg.

Flashflight Jr. е светещо LED фризби с по-малки размери от Flashflight Ultimate Diesel. То е подходящо и за деца. Изработено е от меки на допир материали и тежи малко над 100 грама. Цветовете, в които се предлага са зелен, син и червен. Диско ефектите, които се активират просто с натискането на един бутон върху фризбито, могат да продължат да премигват в различни цветове в продължение на до 100 000 часа.

Размери: 20,95 х 2.36 см
Тегло: 0.120 кг.
Батерия: 2 x 2016 3V (в комплекта)
Flashflight Jr. можете да намерите в Camouflage.bg.

Nite Ize

Flashflight Dog Discuit е светещо фризби за енергични кучета. То тежи 130 грама и е създадено с подходящ размер и форма, за да бъде харесвано от кучетата обичащи вечерни игри. Цветовете, в които можете да го намерите са зелен и червен. Понеже е за кучета, фризбито специално е подсилено, за да се намали рискът кучето да сдъвче батерията.

Nite Ize

Светещите фризбита Nite Ize можете да намерите в Camouflage.bg онлайн, както и в магазина, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.