5.11 подарява скок с парашут

0
 

Сподели

Shares

5.11

Щатската компания 5.11 Tactical и магазин Camouflage провеждат интересна кампания през целия месец март. Всеки, който купи продукт на марката на стойност над 150 лева през месеца, ще получи, освен качествената екипировка, и още две неща:

1. Участие в томбола за безплатен скок с парашут в тандем
2. Подарък – колекционерска нашивка, ограничена в тираж от 40 бройки

Това е първата от серия кампании на 5.11 Tactical, казаха от Camouflage. Тя се провежда в над 10 европейски страни и ще продължи с още три промоции – през юни, септември и декември 2015.

5.11

Продуктите на 5.11 Tactical можете да намерите в електронния магазин Camouflage.bg и във физическия, който се намира в София, жк Гоце Делчев, ул. Костенски водопад 58.

Магазин Camouflage на ул. Костенски водопад 58 в София
Магазин Camouflage на ул. Костенски водопад 58 в София

Историята на 5.11 Tactical
Всичко тръгва от запаления алпинист и инструктор по скално катерене Роял Робинс преди повече от 15 години. В желанието си да се катери с панталони удобни за „пълзене“ по отвесните скали той решил, с помощта на жена си Лиз Робинс, да си ушие здрав панталон с много джобове. Заради спецификата на скалното катерене този панталон е трябвало да осигурява максимална свобода на движенията във всички посоки, като в същото време нищо да не изпада от многобройните му джобове. Така се появил първият прототип на легендарния днес модел панталони – Tactical Pants 5.11.
В един слънчев ден докато катерел по тура Ел Капитан по стената на Саланте в национален парк Йосемите, Калифорния, при него дошли група курсанти от академията на ФБР в Куонтико, които карали там алпийската си подготовка. Те били много впечатлени от неговия панталон и го попитали как могат да се сдобият с повече бройки. Роял като истински янки поканил за консултант приятеля си Дан Коста, който е бизнесмен с огромен опит и управлявал доста компании. Дан е чудесен пример за преуспял капиталист. С ангелската си усмивка и лъчезарно излъчване той е направил милиони в няколко бизнес начинания.
За презентацията в академията на ФБР двамата се подготвили като занесли панталоните в три цвята. И ето, че в този момент се сбъдва американската мечта – ФБР агентите обуват тактическите панталони и повече не искат и да чуват за други. В последствие по тяхна заявка Роял им разработва тактическа риза и специален карго елек. И до ден днешен тези три продукта са най-продаваните артикули с логото 5.11.
През 2003 година пътищата на Роял Робинсън и Дан Коста се разделят. Дан, който имал опит в бизнеса с правоохранителните служби усетил голямото бъдеще на панталона. Така се появява фирмата 5.11 Tactical по онова време само с един продукт – панталони за катерене. Следва едно от най-бързите развития на марка в тази индустрия, която някой някога е виждал. За сравнение ръстът и е като на Hewlett – Packard през 70-те години. Само за няколко години Дан превърнал 5.11 Tactical в модна линия за тактическо облекло. Днес с нейните дрехи, обувки, шапки, часовници, ръкавици и други тактически продукти са оборудвани най-елитните полицейски, секретни и специални части в целия свят.

Очаквайте още новини за 5.11 кампанията и промоциите на Camouflage в 360mag.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.