Перфектният ендуро велосипед за най-добри резултати

Моделът GT Sanction Expert 27.5" 2018 ще ви помогне да ги постигнете

0
 

Сподели

Shares

Мечтаете ли за перфектния ендуро велосипед, с който да бъдете най-добрите по планинските склонове? Сигурни сме, че да. По тази причина магазини Scott ще ви помогнат да се сдобиете с него и да не мислите повече за това какъв избор да направите.

Велосипед GT Sanction Expert 27.5” 2018

Това е новият модел на GT подходящ за ендуро състезания. Навярно знаете, че при тях целта е максимално представяне на  колелото при спусканe. Точно затова Sanction Expert е взаимстван от модела за downhill на GT – Fury. Основната разлика тук е, че велосипедът е олекотена версия, с ход 160 мм отзад и 170 мм отпред.

GT Sanction ExpertОсвен че е създадено за максимално добро представяне при спускане, колелото успява да се справи прилично и с изкачванията, които винаги присъстват в ендуро дисциплините. Удобната геометрия на рамката, както и дизайнът на окачването, който епреценен така, че да има максимален Anti-Squat, пести силите ви по нагорнището, за да има максимално удоволствие от спускането.

При създаването на Sanction активно участие взема и Мартин Маес (втори в главното класиране на Enduro World Series за 2017 г.), а основната цел е да се постигне ултимативната ендуро машина.

Да се сдобиете с GT Sanction Expert можете на място –  бул. България 81-Бул. Козяк №14 и ул. Л. Каравелов 1 и онлайн от scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.