Stavri Invitational vol. 4

Ставри кани по Великден

0


Дата на събитието: 15.04.2017

Сподели

Shares

Обичайното закриващо събитие на зимния сезон в Пампорово – Stavri Invitational, се завръща този сезон, след година почивка, за да се случи по-грандиозно от всякога. Този път Stavri Invitational ще подготви, не един, а два басейна на пистата, в които ще можем да се „попързаляме“, и то не само със ски или сноуборд, а с каквото си пожелаем – сърф, леген, шейна, кану и т.н. Нестандартното състезание съвпада с Великденските празници и ще се проведе на 15-ти април на писта „Стената“ в ски зона Пампорово, а в понеделник ще има безплатно каране за всички в зоната на целия курорт.

Ако не сте запознати с концепцията на състезанието, най-добре е да изгледате следващото видео. Ние преразказваме набързо, че става въпрос за предизвикателствоto, да преминете със засилка от пистата през пълен с вода басейн, без да потънете. Най-хубавото е, че същевременно може да облечете най-ужасния си ски екип и това да се толерира и дори оцени.

Следете страницата на събитието във Фейсбук за полезна информация, свързана с намаления за нощувка и лифт карта в Пампорово – Мечи чал. Освен от Ставри, мероприятието се организира с подкрепата на Pamporovo, TRS Studio, Pamporovo FunPark, Protest Sportswear, Contrabanda Store, Shushon.

stavri invitational
снимка: FB, Stavri Invitational/ Състезание 2014 г.
stavri invitational
снимка: FB, Stavri Invitational/ Състезание 2014 г.
stavri invitational
снимка: FB, Stavri Invitational/ Състезание 2014 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.