7 неща, които да завържете зад лодката

0
 

Сподели

Shares

Да завържеш нещо зад лодката и да се забавляваш с него си е класика. Ето ги и по-интересните неща, с които можете да летите, подскачате, или закантвате зад лодката:

Уейкборд

1. Водни ски
Сковете с водни ски определено са за по-смелите. Скачате от специално проектирани рампата, за да видите колко далеч можете да отиде.

Водни ски

2. Уейкборд
Изобретен е някъде през 1980 г. и от тогава бива връзван за много лодки. Уейкбордите позволяват голяма маневреност и изпълнението на каскади. Ако нямате лодка, има и вариант с въжен уейкборд.

Уейкборд

3. Уейксърф
Уейксърфа не предполага голяма скорост, но пък е грациозен спорт. Ако искате да научите повече за него, вижте този 26-минутен документален филм за историята на уейксърфа:

4. Уейкскейт
Това е по-малка версия на борда за уейксърф. Дъската може да е малка, но скоростта си я бива – два пъти по-бързо в от уейксърфа. Друго предимство е, че могат да се изпълняват скейт трикове във воден вариант.

Wakeskate

5. Хидрофойл (Hydrofoil)
Ето тук ви изненадахме, нали? При този спорт се седи на повдигната платформа за полети над водата. Едно от предимствата тук е, че ако не ви харесва да се мокрите, можете да го избегнете като станете добри с хидрофойла.

Hydrofoil

6. Нийборд (Kneeboard)
Тренирайте за колене, защото за нийбординга ще ви трябват. Този спорт има 35 годишна история и е извървял дълъг път „на колене“.

Kneeboarding

7. Tow a Tube
Освен на колене, можете да сте зад лодката и легнали. Този спорт изглежда е най-релаксиращ – лягате върху надуваема повърхност и започвате да се носите по водата с нея.

Tow a Tube

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.