Лонгборд срещата на годината 2016

0


Дата на събитието: 07.05.2016

Сподели

Shares

Датата е 7 май, изданието е пето поред, а очакванията са за бомбардировка на обекти с особено стратегическо значение, като фонтаните пред НДК, свърталището на тайни агенти около хотел Шератон, жизненоважните алеи на парк Заимов и свръхсекретния спот в Борисова градина. Очаква се цялата патаклама да завърши с масиран десант в сърцето на бохемската част на столицата, а именно градинката на Кристал, с цел да внесе смут и паника сред цивилното население, чрез тотално унищожаване на наличната в района бира, но това не е потвърдено от надеждни източници.

longboard

Важни уточнения:
– Всички лонгбордировачи трябва да са в пълно бойно снаряжение – каска, протектори, бронежилетки и хидратиращи течности.
– Тази година ще се акцентира върху удоволствието от карането в града. Естествено, ще има и някакъв състезателен елемент, но няма да е този, който си мислите, а жури ще бъдем всички ние.
– Ще станем свидетели на откриването на нов бар, но това е строго секретно, така че няма да ви кажем нито кой, нито къде.
– Точно в 00:00 ч. с фойерверки и наздравици ще отбележим 5 години от създаването на LongDayBoarding. На огромна видеостена с размери 2 на 3 сантиметра ще се прожектират някои от паметните мисии на ескадрилата, както и на други въздушни формирования.

Най-важното, което трябва да знаете е, че трябва да бъдете пред НДК на 7-ми май, между 11:00 и 11:30.. Следете за актуална информация тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.