Пролет 2013

 
0

Сподели

0Shares
0 0
Пролет 2013 на Списание 360

Списание 360 се завръща по-голямо и по-добро от всякога. 112 страници в голям формат на изцяло рециклирана хартия, пълни с приключения, пътешествия, постижения, проекти, новини, събития, репортажи и всичко най-интересно от света на екстремните спортове и активния начин на живот.

Днес, четири години по-късно, сме повече от щастливи, че все още сме тук. С вас – нашите верни читатели, последователи, приятели и партньори, без които нищо от това нямаше да е възможно.

За тези четири години всички ние – а с нас и 360° – се променихме. Пораснахме – буквално и преносно. Списанието е вече голям формат, четири броя в година – търсете го в началото на всеки сезон. Ще го намерите много по-лесно от преди – освен в по-добрите магазини за екипировка, и в РЕП-ове, книжарници, бензинос- танции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна. Продължаваме да сме на 100% рециклирана хартия, защото вярваме, че най-важно е да си отговорен към света, който те заобикаля. По същата причина се постарахме и да запълним тези страници с качествено съдържание, интересни материали и впечатляващи снимки. Благодарим на всички автори и фотографи, без които това нямаше да е възможно!

Акцентите в броя:

  • Акропарапланеристът Весо Овчаров: първият български атлет в отбора на Red Bull
  • Българската мисия на Антрактида + фрирайд ски с Виктор Троянов и катерене с Дойчин Боянов на най-негостоприемният континент
  • Из Хималаите с колела: едно пътуване на Байкария
  • Маратон в джунглата: шест дни с Краси Георгиев из джунглата на Камбоджа
  • С ветроходна яхта по гръцките острови
  • Бързи води: местата за рафтинг и каяк
  • Най-бързите птици в България

Търсете ни в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината в спортните магазини, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна.

Поръчайте от онлайн магазина на списанието и разгледайте още актуални продукти.

 

360mag Spring 2013
360mag Spring 2013
360mag Spring 2013
360mag Spring 2013
360mag Spring 2013

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.