Пролет 2013

0
 

Сподели

Shares
Пролет 2013 на Списание 360

Списание 360 се завръща по-голямо и по-добро от всякога. 112 страници в голям формат на изцяло рециклирана хартия, пълни с приключения, пътешествия, постижения, проекти, новини, събития, репортажи и всичко най-интересно от света на екстремните спортове и активния начин на живот.

Днес, четири години по-късно, сме повече от щастливи, че все още сме тук. С вас – нашите верни читатели, последователи, приятели и партньори, без които нищо от това нямаше да е възможно.

За тези четири години всички ние – а с нас и 360° – се променихме. Пораснахме – буквално и преносно. Списанието е вече голям формат, четири броя в година – търсете го в началото на всеки сезон. Ще го намерите много по-лесно от преди – освен в по-добрите магазини за екипировка, и в РЕП-ове, книжарници, бензинос- танции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна. Продължаваме да сме на 100% рециклирана хартия, защото вярваме, че най-важно е да си отговорен към света, който те заобикаля. По същата причина се постарахме и да запълним тези страници с качествено съдържание, интересни материали и впечатляващи снимки. Благодарим на всички автори и фотографи, без които това нямаше да е възможно!

Акцентите в броя:

  • Акропарапланеристът Весо Овчаров: първият български атлет в отбора на Red Bull
  • Българската мисия на Антрактида + фрирайд ски с Виктор Троянов и катерене с Дойчин Боянов на най-негостоприемният континент
  • Из Хималаите с колела: едно пътуване на Байкария
  • Маратон в джунглата: шест дни с Краси Георгиев из джунглата на Камбоджа
  • С ветроходна яхта по гръцките острови
  • Бързи води: местата за рафтинг и каяк
  • Най-бързите птици в България

Търсете ни в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината в спортните магазини, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна.

                                                      КУПИ ТУК 

Разгледайте още актуални продукти в  онлайн магазина на списанието. 

360mag Spring 2013
360mag Spring 2013
360mag Spring 2013
360mag Spring 2013
360mag Spring 2013

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.