Идеи за коледни подаръци от Board shop

Отидохме в магазина, за да изберем подаръци за всички!

0
 

Сподели

Shares
Снимка: Boardshop

Най-дългоочакваното време от година вече е тук! Посрещаме традиционно празниците с няколко идеи за коледни подаръци, които може да намерите при нашите приятели от Board shop и се надяваме да ги видим под елхата съвсем скоро.

Шапка MATTEO BEANIE от HORSEFEATHERS

Идеален подарък и за двата пола, изработен от висококачествени материали, с който гарантираме, че няма да ви е студено през нито един ден от зимата. Интересният дизайн на тази спортна шапка, ще ви даде възможността да я носите с различни аутдор дрехи, както в градска среда, така и на пистата.

Вземете шапка MATTEO BEANIE от физическия магазин или поръчайте онлайн.

Цена в Воаrdshop: 39.00 лв

Компактна сушилка за обувки Dryflow Mini USB от SIDAS

Тази компактна джаджа е перфектен подарък за най-близките ви, защото никога няма да ги остави с мокри крака през зимата. Вентилационната и система ще проветри и изсуши обувките ви само за няколко часа, а ултравиолетовите лъчи ще унищожат микробите и миризмата напълно. Сушилката за обувки има таймер, който автоматично контролира времето за сушене, а захранването чрез USB щепсел се адаптира към всички зарядни устройства с USB порт.

Вземете компактна сушилня за обувки Dryflow Mini USB от физическия магазин или поръчайте онлайн.

Цена в Boardshop: 69.00 лв

Ръкавици Trench GTX Glove от POW

Тези страхотни ръкавици ще стоплят и най-студените ръце и ще ги предпазят от изненадите на времето. Водоустойчиви, ветроустойчиви, с Gore-Tex® мембрана, ефективно топлоизолиращи, те са идеален подарък за всеки любител на зимата, както в града, така и в планината.

Вземете ръкавици Trench GTX Glove от физическия магазин или поръчайте онлайн.

Цена от Boardshop: 109.00 лв

Тиранти Stage Suspender Navy от Armada

Модерни,стилни и масивни тиранти, способни да носят скиорски или сноуборд панталон, с които да накарате получателя им направо да заблести. Изработени от висококачесвен 100% полиестер, те са подходящ подарък за любим човек и гарантираме, че много ще го усмихнете.

Вземете тиранти Stage Suspender Navy от физическия магазин или поръчайте онлайн. 

Цена в Boardshop: 79.00 лв

Маска D1 от DRAGON

 

Страхотна идея за любителите на зимните спортове с покритие против изпотяване на плаката, 100% UV защита и съвместима с всички ски сноуборд каски на пазара. Зарадвайте любимите си хора с качествен и стилен подарък, с който няма как да останат незабелязани на пистата.

Вземете маска D1 от физическия магазин или поръчайте онлайн. 

Цена от Boardshop: 99.00 лв

Протектори Wrist Wrap от AMPLIFI

Легендарните протектори с ергономично монтирана, гъвкава опора за китката/дланта, пасващи под ръкавиците за сноуборд, са идеален подарък за предстоящият зимен сезон. Не пропускайте възможността да подарите качествена и практична придобивка на вашите близки.

Вземете протектори  Wrist Wrap от физическия магазин или поръчайте онлайн. 

Цена от Boardshop: 30.00 лв

Кърпа за глава Harken Balaclava Tiger Ween от ARMADA

Подарете стил и защита от студеното време с тази уникална кърпа за глава. Направена от  85% полиестер, 15% еластан и традиционен стил, кърпата съхне бързо и определено „хваща окото“.

Вземете кърпа за глава Harken Balaclava от физическия магазин или онлайн.

Цена от Boardshop: 69.00 лв

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.