Национален Джънгъл Референдум

0
 

Сподели

Shares

БДЖП бюлетината можете и да не донесе икономическо благоденствие, но гарантира много бас и счупен ритъм!

Основните гости са Jacky Murda (Jingbong Ting, Chopstick Dubplate/ US) и Metrik (UK)

Jacky Murda & Metrik - Българска Джънгълистическа Партия - Пленум II

Jacky Murda е истински герой на джънгълистическия труд, основал първият си лейбъл Chopstick Dubplate през далечната 1998-ма година, когато джънгъл партизаните все още са ‘пекли тавите’ с траковете си в собствените си мазета. 14 години напред във времето и Jacky продължава да бълва оригинални джънгъл тракове, като вече плочите му се произвеждат в големи тиражи от професионални фабрики.

Подобно на родното БДЖП, Jacky Murda също усеща нуждата от колаборация между джънгъл и реге сцените и заформя дългогодишни партньорства с много артисти от Ямайка, например Jah Mason, който наскоро пя в същия клуб като гост на zionlionz, и неговия River Nile Camp.

Metrik е доста по от скоро в играта но това далеч не го прави по-малко значим. По лесно-смилаемият му увлекателен дръм-ен-бейс стил го прави изключително търсен DJ в цяла Европа, но БДЖП успя да се вреди и да го покани да пуска за пръв път в България за нашият годишен пленум.
Кариерата му започва с летящ старт през 2007-ма със супер успешният му трак Your World, а след това се затвърждава като величие на дръм-ен-бейс сцената с ко-продукцията си със Phetsta през 2009-та – True Believer:

Намери повече информация относно билетите, както и подробности около лайн ъп, БГ съпорт и т.н..

БДЖП и 360° организират игра, в която може да спечелите един от общо трите билета за партийния ивент. Това, което трябва да направите е да „харесате“ снимката за партито във фейсбук страницата ни. Тримата печеливши ще бъдат изтеглени на 24ти (четвъртък). Успех.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.