От 18 Май – 4 дни по Вятър и Вода

0
 

Сподели

Shares

Ако се вгледате в картата, ще забележите, че има една река, която извира от Рила, преминава между Родопите и Пирин и скоро след това пресича държавната граница и продължава пътя си в Гърция – път, който завършва в Егейско море, в близост до Керамоти. Преди да се влее в морето, реката формира красив каньон, след което се разлива и преминава през вековни гори. В близост до делтата се намират едни от най-красивите плажни ивици в северната част на Гърция. Реката се казва Места или Нестос на гръцки.

Mesta Wind And Water trip

На 18 май започва едно от пътешествията на ВЯТЪР И ВОДА. Това приключение от 4 дни започва със спускане с каяк по Места и изследване на невероятно красивия ѝ последен каньон, преди да се влее в Егейско море. Там каякът се сменя с ветроходна лодка и се пътува до Алики – красив залив в южната част на остров Тасос, където се пренощува и на следващия ден е връщането обратно в Кавала.

Освен много емоции, движение, вятър, слънце и разбира се вода, на това прекрасно пътешествие могат да се научат и упражнят някои основни неща за движението на лодката под ветрила. Ако ветроходството не ви е вече страст, това е перфектна възможност да усетите магията на този спорт-изкуство.

Пътешествие Вятър и Вода

Всички подробности – на сайта на Вятър и Вода.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.