брой 00 2009

 
10

Сподели

0Shares
0 0

Сигурни сме, че си авантюрист и през зимата щурмуваш белите полета, пролетта се спускаш по буйните реки, лятото си на любимия сърф, а есента си възседнал байка. Сигурни сме, че има най-малко 360 причини да си екстремно отдаден на скоростта, адреналина и приятелството с природата. Ние пък намерихме нашите 360 причини да сме с теб, когато летиш във въздуха, гмуркаш се сред приказните корали или пък си повелителят на поредния връх. И не защото сме екстремисти, решени да свалят парламент и правителство, а защото екстремно вярваме в свободата на духа, която води до диалог с природата. Тази твоя лична свобода ти носи усещания, каквито нищo друго на света не може да ти донесе.
Затова сме тук – за да бъдем твоето списание, което се надяваме да ти открие нови начини за забавление, но също и да ти бъде полезно за твоята безопасност в морето, планината, небето или на пътя.

В пилотния брой ще те запознаем с:
– Фестивала Artmospheric
– Бънджи уикенд с Вертикален Свят
– La Grave – като Шамони през 60-те
– Да летиш върху дъска – наследството на древните полинезийци
– Надолу по буйните реки
– Убежище за избрани – хижа Иван Вазов

Сподели

0Shares
0 0

10 КОМЕНТАРИ

 1. Здравейте, имам проблем със свалянето на .pdf форматите на броевете. Отваря ми се нов прозорец, на който пише “Missing Plug In”. Може ли да предположите какво точно липсва и как да го инсталирам?
  Благодаря предварително :)

 2. zdraveite. dali ima nqkakuv na4in da se sdobia sus starite broeve na spisanieto ama na hartiq :)

 3. Кога мога да намеря новото списание в търговската мрежа и по специално в Лукойл в София.
  Благодаря за отговора.

 4. Новият брой Лято 2014 започва да се разпространява от утре. Ще го има и в Лукойл. Ако искате да сте сигурни, че няма да пропуснете брой, пишете ни нa magazine@360mag.bg, за да ви обясним как да се абонирате.
  Повече за абонамента пише тук: https://www.360mag.bg/posts/26581

 5. Здравейте, първо искам да ви кажа, че списанието ви е страхотно. Има ли някаква възможност да се снабдя с по-старите броеве на списанието?
  Благодаря Ви!

 6. Здрасти Миро, благодарим за интереса и мнението. Имаме старите броеве, можеш да се свържеш с нас на телефон 0878 678360 за да се разберем кои броеве искаш и как е най-удобно да ги получиш.

 7. Здравейте,няма как да скрия симпатиите си към списанието,може би единственото от няколкото истински,което все още се издава и това много ме радва,а вярвам и още много много хора!Исках и аз да попитам дали има възможност да се сдобия с някой от старите броеве?

 8. Къде мога да си закупя Есен 2014 на 360 градуса… :)

 9. В спортните магазини, РЕП-ове, книжарници, бензиностанции, големите търговски центрове и разпространителската мрежа в цялата страна.
  Магазини XCoSports, СТЕНАТА, Алпи, Камуфлаж, Outsider, Stormshop, Extrem Sport, Магазин Scott, Red Rock, Diving BG, Ek!p!rovka, Placebo, Gooutdoor-bg, зала за катерене Boulderland, катерачна зала БОНСИСТ, катерачна зала НСА, Магазин 18+ (Пловдив) и много други.
  + всички обекти на ОМV, Lucoil, Eco и Shell, както и по реповете из цялата страна.
  Можете да си го вземете и от нашия офис на пл. Славейков в София, както и стари броеве на половин цена. Трябва само да ни предупредите на: 0895 086 590, magazine@360mag.bg или с лично съобщение във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.