Пропуск в списанието!

1
 

Сподели

Shares

В списанието сме публикували репортажна новина за събитието Mad Goat Ride 2012, което е Републиканско първенство по фрийрайд ски и сноуборд. Състезнието традиционно се организира от БАССЕС, а ние сме пропуснали да го отбележим. Уверяваме ви, че никакъв случай не пренепрегваме тяхната работа и старание, за да може да има такива събития в България, точно напротив.

Mad Goat Ride 2012

Публикували сме текста във вида, който пускаме тук, за което се извиняваме на всички от БАССЕС, без чиито усилия това събитие нямаше да бъде възможно. Пожелаваме им успех в следващите издания и във всичко с което се захванат.

 Mad Goat Ride 2012

MAD GOAT RIDE определено е фрийрайд състезанието с най-сериозна традиция у нас. Тазгодишното му издание през февруари, осъществено с подкрепата на Monster, бе едно от най-силните. Стабилна снежна покривка, отлични метеорологични условия и страхотна атмосфера бяха сред факторите, благоприятствали безупречното протичане на надпреварата. Участниците успяха да направят по две спускания по улеите над хижа „Рилски езера“ в изключително оспорвана битка за първите места. При скиорите най-много точки събра стабилното каране на Николай Найденов, следван от банската школа, представена от Констадин Русков и Иван Парлапанов. Класирането при жените оглави Йоана Дойнова, следвана от Росица Митова и Николета Сотирова. В сноуборда пък първото място зае Костадин Костадинов, следван от Борис Първанов с много малка разлика в точките и Александър Енчев на третото място.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. линка към БАССЕС е сбъркан. Съжалих че си купих и списанието, след като никъде не бе споменато че имало опция и за пакет с дните на предизвикателствата. Когато разбрах и поисках пакета, това се оказа мисия невъзможна. Дори ме разходиха напразно до стената на центъра само за да си кажем Здрасти!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.