XC моделите на Cube: Начален и среден клас, за всяка възраст, пол, занятие

Открийте ги в Bike Center

0
 

Сподели

Shares

Bike Center

Немското качество на велосипедите CUBE навлязоха у нас с мощен блицкриг, благодарение на магазини Bike Center. Една особеност, която разграничава марката от конкуренцията, е разнообразието.

Моделите на Cube притежават най-богатата гама от варианти, подходящи за всеки джоб и вкус. Размерите, формата, окомплектовката и дори цветовете са достатъчно много, за да паснат на всеки.

Дори в началния и среден клас.

Aim

aim

Cube Aim е най-пордаваният модел на марката, най-вече заради удачното съотношение цена/качество. Колкото до избора – рамката се предлага в цели 7 (словом: седем) размера, с 27,5 и 29-инчови колела, и два варианта. С по-малък челен ъгъл или по-къс преден триъгълник, в зависимост от предназначението.

Разгледайте всичkи модели на Cube Aim.

Analog

analog

Следващото ниво твърдак на Cube стъпва върху същата рамка, като при Aim и съответно предлага същите опции за размер и геометрия. Многообразието от цветове обаче е засилено, за да няма недоволни.

Освен висококачествената алуминиева рамка, Cube Analog изпъква и с адекватната си окомплектовка – С 3х9 скоростна система на Shimano с XT заден дерейльор, мощни хидравлични дискови спирачки и RockShox амортисьорна вилка имате всичко необходимо за комфортно каране надалеч и извън пътя.

Разгледайте всички модели на Cube Analog.

Attention

Очевидно това е велосипед, който изисква внимание.

Предлага се в няколо версии с 27,5 и 29-инчови колела, които ще паснат на всеки ръст. В модела от 2019 г. е преработена задна част, за да се улесни поставянето на багажник и калници. Други важни акценти са скоростната система 3х10 на Shimano с XT задният дерайльор и лесно регулируемата вилка RockShox.

Разгледайте всички модели на Cube Attention.

Attention SL

Развитието на концепцията Attention води до появата на въздушна вилка RockShox за фина настройка и гладко и прогресивно каране. Към нея добавят мощни хидравлични дискови спирачки със 180-милиметров ротор за сигурно спиране при всякакви условия и 2×10 скоростна система на Shimano. Всичко това е монтирано на лека, гъвкава, удобна и адаптивна 6061 алуминиева рамка.

Разгледайте всички модели Attention SL.

Acid

Като се започне от леката 6061 алуминиева рамка, въздушната вилка RockShox, и минем през 12-скоростната система Sram и стигнем до широкия диапазон от размери с 27,5 и 29-инчови колела, непритежаването на този велосипед би следвало да се наказва от закона!

Разгледайте всички модели Acid.

Reaction Pro

С напълно ревизирана за 2019 рамка Aluminium Lite AMF ARG, този сериозен велосипед получава нови сили.

Популярният модел вече разполага с опция за лесно добавяне на багажник и калници, което добавено към въздушната вилка с лесна настройка RockShox Recon Silver TK Air, през надеждността на 22-скоростната система Shimano, прави Cube reaction Pro едно изкушаващо предложение.

Разгледайте всички модели Reaction Pro.

Reaction TM

Този надклас на Recreation модела, притежава рамка със специална Trail Motion геометрия и е създаден да бори тегавите горски пътеки.

Снабден е с по-широки гуми, X-Fusion RC 32 вилка със 130мм ход, Newmen кокпит с 760мм кормило, могъщите Shimano MT400 спирачки, Race Face Ride курбели и Deore 1×10 скоростна система. Въобще всичко, от което имате нужда.

Разгледате всички модели Reaction TM.

Reaction Race

Както личи и от името, този велосипед е роден, за да бъде бърз, пъргав и маневрен.

Сред велосипедните блага, с които разполага са телескопичното колче, вилката RockShox Judy, 1×12 скоростна система SRAM Eagle и мощни хидравлични дискови спирачки. Това е велосипед, които се чувства еднакво добре по пътеките, състезанията и градските улици.

Разгледайте всички модели Reaction Race.

Cube технологии

В производството на всички велосипеди на Cube се прилагат върхови технологии за оптимизиране на качеството и постиганите резултати, сред които:

  • Гъвкава геометрия на рамката
  • Специална технология за отливане на алуминия
  • Усъвършенствано формоване на тръбите
  • Интегрирани в рамката кабели
  • Многослойно водно боядисване

Велосипедите на Cube можете да откриете, както онлайн, така и в някой от 11-те физически магазина Bike Center в София, Пловдив, Бургас и Стара Загора.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.