Bike Center мачка с промоции до края на май

Три специални оферти за града и планината!

0
 

Сподели

Shares

Bike Center

Неустоимата промоционална машина на Bike Center отново се е задействала и до края на май стреля с различни изкушаващи предложения!

Градски айляк

Bike CenterBike Center

Първата промоционална оферта е насочена към градски придвижващите се и предлага сериозни отстъпки от цената на сгъваемите велосипеди Tern. Независимо дали ще ги ползвате за работа или за айляшки разходки и срещи с приятели, тези колела са компактни и практични. Можете да ги карате по улиците, а след това да ги сгънете и да си хванете метрото. Можете спокойно да си ги съберете в колата, а след това да ги употребите по улиците на някой нов град. Можете и да се възползвате от офертата!

Планински тиферич

bike center

От Bike Center са помислили и за тези от вас, за които планините са по-привлекателни от шумните улици на града. До края на май планинските модели Aim и Access на най-големия европейски производител на велосипеди Cube са намалени с цели 15%. Разнообразето е огромно!

Bike CenterТова обаче не е всичко! само тук и сега a.k.a. до края на май можете да се възползвате и от специалната 10-процентна отстъпка от стойността на двата, изключително приятно оборудвани варианта Xtreme Pro 27.5 и Xtreme 29 на българския производител Cross.

Екипировка и аксесоари

Понеже не върви да се възползвате от страхотните оферти, по-горе, а да си бичите със старата екипировка, още една промоция изгрява пред вас – мощните и надеждни велосветлини на Specialized, ръкавици от същия производител и чанта за кормило на Cube също са на промоционални цени. За да е удоволствието от новия велосипед по-пълно!

Можете да се възползвате от майските промоции на Bike Center в 11-те физически магазина в страната или онлайн на официалния им сайт.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.