AQUAMATRIX с ново място в София: Още повече пространство и още повече качество!

Ники Димитров и Оги Начев споделят с какво новата локация е подобра и какво ни очаква там

0
 

Сподели

Shares

Ники Димитров и Оги Начев от AQUAMATRIX са добре познати на почитателите на сноуборда и колоезденето. Благодарение на техните съвети и отношението, което предлагат в магазина си, много от нас продължават уверено да се развиват в спорта. Вече ви разказахме каква всъщност е концепцията на AQUAMATRIX и историята на бранда, а повод за разговора стана откриването на техния нов шоурум на ул. Йерусалим 15 в София. Затова сега бързаме още веднъж да им дадем думата, за да научим повече за новата локация и изненадите, които ни очакват там:

AQUAMATRIX HOME
AQUAMATRIX HOME

Една от основните причини да отворим новия шоурум е, че старият ни отесня и така започна да губи от чара си, затова решихме, че е време за промяна. Търсехме си нова точка, която да бъде по-голяма и по-достъпна за всички. Естественото развитие на компанията изисква и шоурумът да бъде по-голям и мащабен.

Откриване на AQUAMATRIX
Откриване на AQUAMATRIX

 

Така достигнахме до новата ни локация на ул. Йерусалим 15. Идеята на мястото е най-после целогодишно да предлагаме велосипеди и сервиз на Treк. В стария магазин се налагаше постоянно да сменяме сезоните. Нямахме възможност да предложим лято и зима едновременно, а реално колела се карат целогодишно и вече имаме възможност да развиваме марките в целия им мащаб.

AquaMatrix
AquaMatrix/личен архив

 

Освен това виждаме Витоша. Много искахме да се вижда Витоша. Самото място е по-обширно, по-красиво и разполага с един от най-прекрасните тавани, които сме виждали – феноменален е!  Имаме си и двор – влизаш в шоурума и си обграден от зеленина. Това ни дава възможност да създадем своята атмосфера и спокойно да организираме различни събития, като презентации на клиенти и др. Дори обмисляме да правим вело училище за деца. Мястото е много достъпно и това ни позволява повече.

AquaMatrix
AquaMatrix/личен архив

 

Нещо интересно, което благодарение на новия спот, можем да реализираме е един проект, наречен Project One. Toй е на Тrек, а идеята е да се позволи създаването на персонализиран велосипед за всеки клиент. Според личните си предпочитания и нужди всеки ще може да си избере цвят, да подобри отделни елементи по механиката, изобщо да получи цялостна трансформация.

AquaMatrix
AquaMatrix/личен архив

 

В Project One говорим за велосипеди висок от клас, с изключителни цветове и дизайн. Въпреки това програмата е гъвкава и позволява модификации според джоба. Ако не желаеш да инвестираш много средства трансформираш колелото си в цвят по избор от наличните на Тrek. Ако обаче искаш нещо по-специално, например снимката ти да е върху колелото, тогава от Тrek ти дават двама дизайнери, които правят това възможно.

Горди сме, че вече можем да предложим на клиентите си Project One, защото това е услуга, която до този момент не се предлага в България и околните страни. Не всеки може да предлага тази услуга, заради необходимите мащаби.

Откриване на AQUAMATRIX
Откриване на AQUAMATRIX

 

Както досега, ще работим с добре познатите брандове – Lib-Tech, Gnu, Level, Maxxis, Smith, Bent Metal,Trek, Roxy, Bontrager, Drake, Northwave… Работим и със Stanley – бранд, който прави първите метални бутилки. Разбира се, ще представим и нови марки, така че очаквайте още новини от нас. Фенове сме на компаниите, които са специализирани в нещо конкретно и смятаме, че това е важна част от концепцията ни за продукти от най-висок клас.

Stanley в AQUAMATRIX
Stanley в AQUAMATRIX

 

Ако трябва да обобщим – с промяната, която идва покрай новия магазин си мечтаем да срещаме все повече щастливи хора. Дилъри, крайни клиенти, такива, които пътешестват с колела от Африка до Германия и избират нас, защото ни имат доверие. Мечтаем за хора, които желаят да прекарват повече време сред природата, защото според нас по този начин се гради общество. Искаме повече хора да спортуват и ние да им помагаме за това нещо!

Новият шоурум на AQUAMATRIX се намира  на ул. Йерусалим 15, в ЖК Младост 1, София
Ники Димитров и Оги Начев

Съветите на Ники и Оги за избор на екипировка

  • Първото най-важно нещо е да знаете къде ще карате велосипеда или борда.
  • Бъдете максимално откровени за нещата, които ни казвате за вас, за да можем да ви консултираме най-точно.
  • Не купувайте всевъзможна екипировка и аксесоари наведнъж. Сдобивайте се с нея постепенно, след като се уверите, че имате нужда от конкретен аксесоар.
  • Независимо с какъв спорт се захващате съществува определен минимум задължителна екипировка, с която да започнете.
  • Хубаво е да правите сравнение между най-добрите продукти на пазара и предлаганите от конкретна марка, защото върховият клас компоненти са резултат от дългогодишен опит, който се крие в детайлите.
  • Никога не си избирайте нещо по цвят или заради външния вид, а разберете първо дали ще ви върши работа, спрямо личните ви цели в спорта.
  • Подбирайте аксесоарите и екипровката според местата и условията, на които ще ги ползвате.
  • С подходящите аксесоари можете да си направите различна екипировка в зависимост от нуждата. Например ако имате маунтин байк и необходимите аксесоари, ние може да го модифицираме, така че да работи много добре в гората, а след това и комфортно в града.
  • Аксесоарите са добавена стойност към продукта. И това го знаем от личен опит. Те са фината настройка на всеки продукт. Те го персонализират и персонализират емоцията!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.