Да изминем разстоянието до Луната, за да помогнем

0
 

Сподели

Shares

Луна

384 400 км, точно толкова е разстоянието от Земята до Луната. Ако го изминем до 25-и октомври – бягайки, колоездейки, плувайки или чрез други спортни активности, “навъртeните” километри ще бъдат обърнати в сума и дарени на различни благотворителни каузи. За щастие с приключването на събитието 55 часа – Празник на мотивацията, Луната беше достигната и дори задмината, но Team Blue предизвикателството продължава и все още имаме време да дарим своите километри за каузата на Краси Георгиев – достъп на повече деца, преборили онкологични заболявания, до спортни мероприятия.

Идеята е на KBC Груп, част от които е и ОББ, а за да допринесем за глобалната кауза, трябва просто да се движим, включвайки се в някое от събитията в България или чужбина, включени в календара на кампанията. След като се регистрираме и участваме, изминатите от нас километри ще бъдат символично дарени за благотворителната кауза, която е подкрепена от събитието.

Обб
Снимка: ОББ/българският отбор на KBC Груп по време на Маратон София 2017

В Предизвикателството 55 часа – Празник на мотивацията средствата ще отидат за Сдружение “Деца с онкохематологични заболявания” и възможността повече деца, справили се с онкологично заболяване, да имат достъп до спортни мероприятия.

Въпреки, че събитието приключи, все още можем да дарим за неговата кауза.

Как да допринесете за каузата:
1. Регистрирайте се на сайта с име, имейл и парола с поне 9 символа (да съдържа голяма, малка буква и цифра/символ).
2. Активирайте регистрацията си, като отворите линка на получения имейл.
3. От менюто на сайта потърсете спортна дейност и натиснете Participate/Участвам

Идеята на предизвикателството да изминем разстоянието до Луната, е да помагаме за смилени каузи, движейки се и практикувайки любимите си активности. Кампанията не се ограничава само до пределите на България, а до всички страни, в които KBC Груп оперира, така че събирането на 384 400 км звучи като много по-лесна задача, когато знаем, че ще бъде споделена още с клиенти и служители на групата от Словакия, Чехия, Унгария, Ирландия, Белгия. Лесната задача се превръща и още по-приятна в момента, в който пожелаете да споделите преживяването с приятел – регистрацията за събитията е напълно безплатна и едва ли има по-смислен начин да прекарате време с близките си хора в края на лятото.

OББ
Снимка: ОББ

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.