Скейт парк на паркинга на Министерски съвет

0


Дата на събитието: 15.09.2018

Сподели

Shares

квАРТал Фестивал

Паркингът на Министерски съвет се превръща в мащабен скейт парк. Точно така, пространството между Министерски съвет и Музей за историята на София ще влезе в употреба, благодарение на момчетата от скейтпарк Five High по повод квАРТал Фествал 2018.

Градският фестивал започва на 14-и септември, а скейт паркът ще бъде открит на 15-и, когато учебната година няма да започне (защото е събота) или ще започне, но с придобиване на по-забавни знания. Първа точка от програмата е скейт работилницата за деца и тийнейджъри между 6 и 18 години, която ще се проведе между 14 и 18 часа (4 групови урока с по не повече от 20 деца в група).

На 16-и септември паркът ще очаква напредналите в скейтбординга за състезание. Регламентът ще бъде определен от екипа на Five High, а за всеки трик с повишена трудност участниците ще получават награда.

квАРТал Фестивал

Освен за любителите на скейтбординга обаче, каАРТал е фестивал и за всички, които искат да се потопят в атмосферата на градското изкуство, музиката и

Дворът на Министерски съвет (зад ЦУМ) се превръща в парти зона с диджей сцена, а сградата на Централните хали (дворът-паркинг на ул.“Пиротска”) посреща на гости Международният фестивал за улични изкуства 6Fest Габрово и редица изпълнители. Зад ЦУМ ще можем да купонясваме с Emil Prize, DTK a.k.a DarkTechnik, pAnega, Kenobi, Soulnd и приятели (в събота) и Boyan & Zimone и приятели (в неделя). Сцената на квАРТал Live в Централните хали ще посрещне групите VAN COCK, ВИОЛЕТОВ ГЕНЕРАЛ и лейбъла за бийт, хип-хоп Sofia Beats, с арсенал от трима диджеи и лайв на Trombobby и хип-хоп изпълнителите WOSH MC feat. YOKO.

квАРТал Фестивал
Снимка: Дръм и Бас с Лавина

Програмата на фестивала, разбира се, не се ограничава дотук, а основна локация остава карето “Мария Луиза”, “Раковски”, “Дондуков” и “Сливница”. Повече можете да разберете от Фейсбук страницата на фестивала.

квАРТал Фестивал

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.