Срещни се с Весо Овчаров на Дните

Миленита открива вечерната програма на 29. ноември

0
 

Сподели

Shares
Весо Овчаров
Весо Овчаров/Снимка: Red Bull Content Pool

Единственият шанс името Весо Овчаров да не ви говори нещо е изобщо, ама изобщо, да не се интересувате от екстремни спортове и никога, наистина никога, да не сте чували що е то парапланеризъм.

Ако не влизате в тези две групи, то нямате нужда да ви убеждаваме да присъствате на Дни на предизвикателствата, в чийто трети фестивален ден (1. декември) Весо ще се качи на сцената в аула Максима като презентатор. Ако по някаква случайност попадате точно в тези две групи – елате, ще разберете защо сами.

Акро пилотът ще представи най-новия си филм именно по време на Дните. Едно птиченце ни каза, че видеото е нереално яко и като екстремни кадри, и като заснемане, и като монтаж, а това птиченце определено знае какво на кого кога да казва. Плюс това ще бъде организирана и кратка дискусия с Весо, в която ще може да се включи всеки, който иска да зададе своите въпроси.

Примерни въпроси, които да зададетe на Весо Овчаров:

1. Честно – не ти ли е лошо, докато изпълняваш инфинити тъмблинг?
2. Най-странното нещо, за което си си мислил, докато си във въздуха?
3. Кой те научи да ги правиш тези неща?
4. От какво те е страх?
5. Коя е любимата ти акро фигура?
6. Любим стил музика?
7. Любим филм?
8. Как се става Акро Мастър?
9. Какви са бъдещите ти творчески планове?

+ Ако сте от гореспомената група на нечувалите и виждалите, това е и най-добрият шанс да зададете въпроса си: „Весо, ти с какво се занимаваш?“

Весо Овчаров на европейско турне

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Въпросите, които ние зададохме на Глен Плейк (и техните отговори, разбира се)

И ако парапланеристът се присъединява към Дните в третия ден, то изненадите започват още от първия.

Миленита – любима, слънчева, усмихната, ще завладее с присъствието си сцената на фестивала. Тя ще представи неизпълнявано досега парче, а на автентични латиноамерикански музикални инструменти ще й акомпанира перуанецът Пиеро. Двамата ще бъдат чудесна музикална илюстрация на презентацията за Латинска Америка, с която ще бъде открита официално вечерната програма на фестивала утре (29 ноември).

Миленита

Старт на активностите във фестивала ще бъде даден още в 14 ч. утре с практика на Академия първа помощ, с фокус хипотермия и височинна болест. След нея посетителите ще могат да релаксират с йога сесия и неусетно да стане време за вечерната програма.

Достъпът в рамките на дневната програма е свободен, а билети за вечерната програма ще се продават всеки ден от 17:30 във фоайето на Аула „Максима“. Тридневният билет ще е на цена 27 лв, еднодневните – по 10 лв.

Дни на предизвикателствата

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.