Дори и в студените дни не спираме да бъдем активни

С велоекипировката на SCOTT

0
 

Сподели

Shares

Велоекипировка SCOTT

Топлата и красива есен не спира да ни увлича в любимите ни дейности на открито като колоезденето. Знаем обаче, че в момента, в който тя свърши, това влечение няма да си отиде с нея. Затова отсега мислим как да се подготвим за по-студените дни, за да нямаме оправдание да кажем, че не можем да излезем навън и да караме колело. Следващите няколко предложения за велоекипировка от магазини SCOTT ни дава възможност да видим с какво трябва да се сдобием за предстоящите по-студени дни и да го направим възможно най-бързо.

Ръкави Scott AS 10

Ръкави Scott AS 10

Карането на колело в по-студените моменти ще ни се стори като детска игра с аксесоарите, които са предназначени да ни топлят. Ръкавите на Scott AS 10 имат точно тази функция. Освен това те са изработени от разтеглива материя, която е ветроустойчива и промазана, отблъсква водата и съхне много бързо, а кройката е фабрично леко присвита, за да чувстваме максимално комфортно, в естествена поза при захват на кормилото. Тя е ветроустойчива и промазана, отблъсква водата и съхне много бързо. Вътрешната материя на ръкавите е приятна на допир за кожата. Моделът разполага със светлоотразителни детайли, които помагат да сме лесно забележими в тъмното. Освен това можем да разчитаме и на позиционирани отвътре силиконови ленти, благодарение на които ръкавите няма да се изхлузват.

Крачоли за колене Scott AS 30

Крачоли за колене Scott AS 30

Когато към ръкавите прибавим и крачоли за колене, можем да бъдем сигурни, че ще сме защитени в студените дни, а едновременно с това ще се чувстваме и комфортно. Моделът AS 30 се характеризира с ветроучстойчива материя, която също така е приятна и мека на допир. Крачолите за колене имат светлоотразителни детайли и силиконови ленти, за да не се изхлузват, когато ги сложим. В дни като тези с хладни утрини, последвани от неестествено силно слънце за сезона, с крачолите за колене AS 30 можем да караме, без да прегреем – само с любимите си шорти за колоездене и дълги чорапи, а колената ни да са предпазени от вятър.

Крачоли Scott AS 20

Крачоли Scott AS 20

С този модел крачоли вятърът и студът ще са фактор, който няма да ни спре да излезе навън и да караме колело. Те също са изработени от мека и приятна на допир материя, а ципът, позициониран отзад на глезена, ни помага да ги слагаме и махаме много лесно. Самата материя на модела е 4-way stretch разтеглива. Кройката е леко присвита в коленете за повече комфорт, тъй като това е естественото положение на краката при колоездене. Благодарение на светлоотразителните детайли ще бъдем лесно забележими в тъмното.   

Балаклава SCOTT AS 10

 

Балаклава SCOTT AS 10

Важна част от колоездачната екипировка е балаклавата. Този модел на Scott може да се носи под каска и се характеризира с лазерно изрязани отвори в областта на устата за по-лесно дишане.

Гамаши AS 20

 

Гамаши AS 20 Shoecover

Моделът гамаши AS 20 се характеризира със страничен водоустойчив цип, светлоотразителни детайли, както и различни размери, които ще паснат на всеки тип мъжки крак.

Чорапи за колоездене Scott AS 10

Чорапи за колоездене Scott AS 10

Няма как да пропуснем и чорапите, тъй като без тях екипировката за колоездене ще е непълна. AS 10 са моделът, който е еластичен и ветроустойчив и имат “flatlock” шевове, за да не ни стягат. Тези чорапи също имат светлоотразителни детайли, за да ни забелязват лесно в тъмното.

Ръкавици Scott Aqua GTX LF

Ръкавици Scott Aqua GTX LF

Дори и в дъждовното и кално време ще бъдем защитени с ръкавиците Aqua. Те се характеризират с Gore-Tex мембрана, дълъг маншет, за да не се мокрят китките и цип отстрани, който значително ни улеснява при слагането и махането им. Светлоотразителните ленти, с които ще сме лесно забележими в тъмното, също не липсват на ръкавиците.

Посочените по-горе модели можете да намерите в магазините на SCOTT – бул. България 81-Б и ул. Козяк №14 , както и онлайн на scott.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.