Да покараме на закрито в София!

Новата зала за каране на закрито скоро ще отвори врати

0
 

Сподели

Shares

В духа на предстоящия зимен сезон мислите ни все повече са насочени към безгрижието по снежните склонове и вятърът, който деликатно ни повява чувство на свобода. Сигурни сме, че не само ние вече сме готови да извадим ските и да се порадваме на малките големи неща в живота. Знаем обаче, че в петдневната работна седмица няма как да отделяме толкова време, колкото ни се иска, за да практикуваме любимите си зимни занимания.

Оказва се, че карането по пистите (и извън тях) не е единственият начин да го направим. Чудите ли се как? Може би сте чували за много ски центрове на закрито по света. Съвсем скоро и в България те вече няма да са просто блян, а осъществен план. Carve Ski Board & Bar е на път да отвори врати в София и ще очаква своите нетърпеливи посетители, които да изпитат едно различно преживяване. А защо не и да го добавят в списъка си с любими занимания, които да практикуват често.

Carve Ski Board &BarПроектът, който е сбъдната мечта за мнозина

Благодарение на Carve Ski Board & Bar ще имаме възможност да караме толкова често, колкото ни се иска, а и повече. Всъщност дори няма да ни се налага да излизаме от града. След дългия и тежък работен ден това е едно от най-добрите решения за отмора – възможност да бъдеш активен, да се видиш с приятели и като цяло да забравиш за всички грижи.

„Пистата“, върху която ще караме е изградена от инженер-конструкторът Александър Владовски. Самата инсталация е от типа endless slope и е с параметри 9 на 5 метра. Покритието й е специално за подобен вид конструкции. А наклонът й е 14 градуса.

Carve Ski, Board & Bar

Когато отидем в залата, ще можем да се включим в някоя от двете групи, които ще са на всеки час. Максимум четирима възрастни и шест деца ще могат да участват в една група. Самото каране ще трае 10 минути, а следващите 10 ще са почивка. След което продължават да се редуват по същия начин. За целта няма да има нужда да носим личните си ски или сноуборд, а само обувки, ако разполагаме с такива. Залата ще има гардероб, който ще ни предостави всичко необходимо.

В Carve Ski Board & Bar ще има 7 инструктори. Четирима от тях ще грижат за скиорите, а останалите трима – за бордистите. Всички те са сертифицирани на endless slope от Snow Sports Academy и конкретно – Даниел Шинкел. Той е собственик на най-голямата зала от този тип в света.

Carve Ski, Board & Bar
Endless slope и още нещо…

Конструкцията, която ще ни учи да ставаме все по-добри върху ските или сноуборда и да поддържаме добра физическа форма, няма да е единственото нещо, което да ни накара да отидем в залата. В нея ще има и друга конструкция от типа endless – катерачна стена. Освен това ще има и планински бар. Какво е това ли? Място с планински декор, който ще ни кара да чувстваме, че се намираме на едно от любимите ни места – планината. Ще има стена за прожекция на филми и още много други изненади, които ще въздействат на посетителите, а те със сигурност ще се почувстват на мястото си.

Carve Ski Board &Bar
Целите

Една от основните цели на Carve Ski Board & Bar е да обединява хората с общи интереси, които да заедно да практикуват любимите си занимания и да се забавляват.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.