Фотоконкурс на „Дни на предизвикателствата“

0


Дата на събитието: 27.11.2012

Сподели

Shares

В рамките на събитието „Дни на предизвикателствата” 27.11 – 29.11.2012 отново ще се проведе приключенския фотоконкурс „Лицата на света – хората, които срещаме, докато пътешестваме”.
Целта на конкурса е да покаже различни погледи към емоцията от света на хората по пътя, хората в населените места, в планините, в моретата, в долините…  Всички фотографии ще бъдат оценявани и класирани от петчленно професионално жури.

Изложба: Победителите ще бъдат обявени на официална церемония при откриването на фестивала. Най-добрите снимки ще бъдат включени в изложба в сградата на Университета за архитектура, строителство и геодезия.
Награждаване: Ще бъдат номинирани 3 фотографии съответно на първо, второ и трето място. Победителите по традиция ще бъдат обявени на откриването на „Дните на предизвикателствата” (27 ноември), както и в уеб пространството.

Първа награда:
Ваучер за магазини “Стената” на стойност 100 лева и 200 лева в брой.

Втора награда:
Ваучер за магазини “Стената” на стойност 200 лева

Трета награда:
Ваучер за магазини “Стената” на стойност 150 лева

Награда на Списание „ОСЕМ“:
Годишен абонамент за списанието за 2013.

Награда на Списание ФОТОмания“:
Годишен абонамент за списанието за 2013.

Награда на публиката:
Снимката, събрала най-много гласове по време на фестивала ще получи специалната награда на публиката.

Период на провеждане: Кадри могат да се изпращат до 12.11.2012 до 18:00 часа

Награда на публиката: Избраните от журито кадри ще бъдат включени във фотоизложбата по време на „Дните на предизвикателствата“. Всеки от нас по всяко време от програматаможе да пусне гласа си за избрана една фотография в специалната кутия за фотоконкурса. В последния ден ще бъде обявена наградата на публиката, събрала най-много гласове.

Условия за участие:   
Конкурсът е отворен и право на участие в него имат всички фотографи – любители и професионалисти. Представените за участие фотографии трябва да отговарят на темата на конкурса. Всеки участник има право да качи до 4 снимки като попълни формуляра за участие в конкурса. Предоставените кадри трябва да са направени през 2011 или 2012, като участникът в конкурса притежава всички авторски права.
Регламентът допуска предоставените снимки да са участвали и в други фотоконкурси, но не трябва да са вече награждавани.

Технически изисквания: Кадрите трябва да бъдат с не по-малка резолюция от 2000 пиксела по-дългата страна.
Формат : jpg
Фотографиите се качват директно на сайта като се попълва допълнителна форма с информация: заглавие на творбата, мястото, на което е направена, трите имена на автора, мейл, адрес и телефон за кореспонденция. В случай, че не отговарят на поставената тема на конкурса или са с лошо качество, могат да бъдат свалени от администратора. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.