Приключение дебне отвсякъде

    0
     

    Сподели

    Shares
    Nomadia
    Снимка: Nomadia

    Светът е голям и приключение дебне отвсякъде. Природата е създала безброй прелюбопитни кътчета, където да открием онова, което търсим – възможност да изследваме, да играем, да преодоляваме страховете си и да изпълняваме най-смелите си мечти. Хора в България пък създадоха Номадия – светът на приключенията, свободата и приятелствата.

    Ако търсите приключение, но не знаете точно къде да го намерите и имате нужда от верен гид, който да „отвори вратите” на прекрасния свят, който ни заобикаля, от Номадия са винаги насреща.

    Nomadia
    Снимка: Nomadia

    Различни по вид и предизвикателност приключения предлагат от фирмата. Без значение колко сме подготвени физически, дали искаме да отидем на пътешествие с колеги, приятели, семейството или търсим вълнуващо преживяване за децата си, тук можем да го открием.

    Една от най-интригуващите услуги, които Номадия предлага, е така наречения „изнесен офис”. Освен, че можем да отидем с колегите си на „стандартен” тиймбилдинг, изпълнен с различни адреналинови активности, от Номадия предлагат да изнесат целия ни офис извън офиса. Идеята е, че когато екипът има нужда да се съсредоточи максимално в конкретна задача, Номадия намира място сред природата, където да имаме пълна свобода за работа по проекта си и където да можем да участваме в подготвените физически активности на открито за разгръщане на умствения потенциал.

    Nomadia
    Снимка: Nomadia

    Възможностите на екипа номади обаче, не се изчерпват с това. Заедно с тях можем да се впуснем в пътешествия с цел достигане на някой емблематичен връх като Митикас в планината Олимп например или някой от величествените върхове в масива Монте Роза в Алпите. Адреналинови пътувания у нас и в чужбина, пък се организират всяка година с дестинация и активности според сезона, а по-често застъпваните спортове са колоездене, катерене, трекинг, ски.

    Детските и младежки лагери заемат специално място в предлаганите от Номадия услуги. Зелени училища, зимни ваканции и палаткови лагери на едни от най-красивите и интересни планински места у нас очакват всички малчугани, които искат да опознаят природата. Номадия се грижи за децата с помощта на професионални инструктори по различните спортове, застъпвани в лагерите, планински спасители и много, много игри и забавни методи за обучение сред природата. Всяка година се организират както летни, така и зимни лагери и екскурзии, по време на които децата спортуват, участват в игри, разрешават загадки, учат се как да разбират, уважават и опазват природата.

    Nomadia
    Снимка: Nomadia

    Номадия е създадена, за да ни помогне да изследваме света и природата и за да ни покаже, че можем да се развиваме, да бъдем свободни и щастливи, само да излезем навън, където ни очакват всевъзможни приключения.

    Nomadia
    Снимка: Nomadia

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.