Нов магазин и още изненади от Scott

0
 

Сподели

Shares

Добрите съобщения от Scott тази есен нямат край. Освен с големите си намаления, този сезон от марката ни изненадват и с още прекрасни новини.

Scott Corner

Съвсем скоро предстои откриването на чисто новия магазин на Scott в София. Той ще се намира на улица „Любен Каравелов“ № 1 и в него ще можем да открием велосипеди, части и аксесоари за планинско, градско, шосейно колоездене. Както и в останалите магазини на марката – Scott Center и Scott Bulgaria, така и в новия ще можем да разчитаме на познанията и компетентното обслужване на членовете на екипа, а специално за откриването от магазина са подготвили и приятна изненада.

Точната дата, на която ще отворят вратите на Scott Corner ще стане ясна съвсем скоро, а дотогава – ето още едно предложение:

Една от най-иновативните марки в производството на велосипеди – Cannondale, може да бъде открита в магазините на Scott. Сега моделите на Cannondale от 2016 година са намалени с цели 20%, a пък в магазина на ул. Козяк 14 освен, че можем да разгледаме велосипедите, можем и да ги изпробваме, така че да изберем най-добрия за себе си.

Scott Cannondale

А в реални планински условия, ще можем да тестваме избрани модели велосипеди Cannondale и GT на 29-и октомври. Виж повече тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.