Кои балкони ще посрещат туристи това лято

0
 

Сподели

Shares

БАЛКОН ТУРИСТ 2016

Кампанията на ИКЕА, която превърна седем градски балкона в нови и интересни места за лятна почивка, срещи и „балкон туризъм”, вече е в разгара си.

По време на първата фаза над 200 кандидати за домакини се регистрираха за участие в „Балкон турист”, а специално жури селектира 7 от тях, чиито балкони бяха преобразени от дизайнерите на ИКЕА, за да започнат да посрещат „туристи” в приятна лятна атмосфера.

Шестима са участниците от София и един от Варна, чиито тераси вече имат чисто нов облик. Интериорните дизайнери на шведския бранд прекрасно изпълниха целта си да обновят балконите така, че всеки да бъде уникален и с индивидуален облик, като в същото време новостите да са съобразени с архитектурните особености на всяко едно открито пространство.

БАЛКОН ТУРИСТ

Домакини за желаещите „балкон туристи“ във второто издание на кампанията в София ще бъдат Иван Милев, Веселин Димитров, Анастасия Ангелова, Елена Дончева, Кремена Миленкова и Светлана Желязова. Към тях се присъединява и Виолина Николова от Варна.

Преобразяването на терасите вече е факт, а сега същинската фаза е в разгара си.

БАЛКОН ТУРИСТ

Всеки, който желае, може да резервира предпочитан балкон в София или Варна. На страницата на кампанията тук, можете да откриете информация относно свободните часове, дати и снимки на всеки от балконите. Побързайте, датите бързо се заемат от най-запалените балкон туристи.

Официалният старт на резервациите започна на 20-и юни , а балконите ще очакват посетители до 17-и юли.

„Балкон туристите“, освен нестандартни, но гарантирано приятни летни дестинации, които да посетят в града, ще получат и големи дози вдъхновение, което да приложат и в своя дом.

Освен това всеки ще има възможност да спечели обзавеждане за балкон, като качи снимка от своя балкон или изглед от него с хаштаг #BALKONTOURIST. Победителят ще бъде обявен на 25-и юли във Facebook страницата на ИКЕА и на balkontourist.com.

БАЛКОН ТУРИСТ 2016

Ние от списание 360° също ще се отправим на туризъм сред балконите това лято. Каним всички вас – нашите читатели, на среща за кафе на територията на два от преобразените балкони. Ето кои са местата и датите, на които ще ви очакваме в София и Варна:

3-и юли, 10:00 часа – Варна, балкон „PRISTÄNN“
12-и юли, 16:00 часа – София, балкон „PANÖRAMA“

Ако идеята да се срещнем ви допада, пишете ни на имейл: magazine@360mag.bg

БАЛКОН ТУРИСТ

Ще очакваме да се срещнем с вас на територията на двете тераси, за да ви разкажем повече за това как създаваме списанието си, и за да обменим свежи идеи за още летни приключения.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.