Хората случват чудесата. Ние сме хората

0
 

Сподели

Shares

Списание 360 градуса организра игра за кампанията Wings For Life, в която може да спечелите колекционерски награди.

Представете си свят, в който никой повече няма нужда от инвалидна количка. Няма значение дали сградите имат удобни асансьори, дали подлезите са достъпни, дали градският транспорт е пригоден. Учените са открили лек за уврежданията на гръбначния стълб.

Десетки хора по света ежегодно биват приковавани към инвалидни колички, защото гръбначният им стълб е пострадал вследствие на различни инциденти – автомобилни катастрофи, спортни травми… В момента обаче, в редица страни по света, учени и медицински специалисти участват в повече от 80 изследователски проекта, чиято цел е да открият как уврежданията на гръбначния стълб да станат напълно лечими.

Тези изследвания са финансирани от фондация Wings for Life, която набира дарения, 100% от които отиват в полза на медицински изследвания и проучвания.

360 covers

Ние, от списание 360°, стартираме своя такава кампания, защото вярваме, че всеки проблем има своето решение, стига да положиш достатъчно усилия. Също вярваме, че фондация Wings for Life върви по правилния път, съпровождана от хилядите хора по света, за които намирането на лек за гръбначните заболявания е лична борба. Вярваме, че нищо не се случва от само себе си, а че ние сме тези, които карат нещата да се случват. Ако лек за гръбначните заболявания бъде открит, това ще бъде чудо. Ние вярваме в чудеса.

Кампанията за дарения на списание 360° ще намерите тук.

Ще подарим колекция от четири броя на Списанието на всеки, който дари като част от кампанията, защото вярваме, че всяко добро заслужава да бъде възнаградено.

Човекът, дарил най-голяма сума, пък ще бъде отличен за приноса си със официален Wings For Life сертификат, пълна колекция броеве на списание 360°, включваща и издаваните от 2009 до 2011 г. малки списания, които вече не могат да бъдат открити никъде.

360 covers, Wings for Life

Бъди част от световното движение и се включи на 07.05.2017 в 14:00 часа българско време.
Повече подробности за активностите в България може да намериш тук

Wings for Life App
снимка: Wings for Life

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.