Нововъведения от Scott в екипировката

    0
     

    Сподели

    Shares
    Scott
    Снимка: Markus Greber Photography

    Новите технологии и иновации на Scott, за които вече ви разказвахме, не се изчерпват само до продуктите, които имат за цел да ви защитават.

    За да ви бъде максимално комфортно, по време на каране, от Scott са се погрижили и за багажа, който носите със себе си, затова са го поставили в страхотни раници. Естествено, за да бъдат и раниците на същото високо ниво, както и останалите продукти и за тях са измислени специални технологии.

    Scott

    На първо място, за да ви защитават допълнително, раниците съдържат материала D30, който осигурява най-добрата протекция. Това обаче не е всичко – раниците на Scott притежават заден панел, от дишаща материя, който не запарява и позволява на въздуха да циркулира. Ергономичният дизайн, пък е заложен във всяка раница, за да може тя да приляга максимално добре към тялото. В същото време, раниците са оборудвани с леснодостъпни джобчета, за да може всичко да бъде на една ръка разстояние.

    TRAIL PROTECT FR’ 16
    TRAIL PROTECT FR’ 16

    Раницата, която съчетава най-добре всички нови технологии е TRAIL PROTECT FR’ 16. Това е най-новата раница от Scott. Тя предлага на притежателя си изключителен комфорт, защото е изработена максимално тънка, лека и мека. Същевременно обаче, вътрешният обем на раницата не е намален, а напротив – заради изнесеният отвън панел за защита на гърба, в нея има достатъчно място. Уникалният заден панел освен това позволява раницата да бъде огъната, така както е най-удобна за носене, в зависимост от стила на каране. Най-новата раница е оборудвана и с регулируем колан, благодарение на който височината ѝ може да бъде променяна така, че да приляга максимално добре към гърба.

    Perform HY 16
    Perform HY 16

    Perform HY 16 пък е раницата, която е изключително подходяща за ежедневно ползване, винаги когато сте върху колелото си. Тя също има изнесен отвън защитен панел и регулируеми колани за промяна на височината. Освен това раницата е изключително проветрива, защото формата на „гърба” ѝ е така изработен, че да позволява постоянна циркулация на въздуха.

    Както личи, от Scott държат всичките им продукти да прилягат перфектно на притежателите си. Когато говорим за обувки обаче, това може би е една от най-важните характеристики. Нещо повече, от Scott казват, че това доколко една обувка приляга на крака на собственика си, определя дали тя е качествена или не. Ето защо от бранда разработват няколко технологии, които да накарат обувката да прилегне на крака като втора кожа: „обгръщащ” дизайн, съвсем нова система за “затваряне” (позволява регулиране с една ръка: натискаш макарата за стягане и дърпаш за отпускане на връзките) и вътрешна арка с регулируем размер (можете да увеличавате или намалявате размера ѝ, в зависимост от това дали имате плоско, нормално или високо стъпала).

    MTB RC
    MTB RC

    Обувките MTB RC ще прилегнат перфектно на всяко стъпало и ще се съобразят със специфичните му особености. Те притежават power zone от външната страна за ефективен трансфер на енергия и две макари IP-1 BOA за коригиране на ширината. Освен това, обувките MTB RC са изключително леки за максимално бързо представяне. Те тежат едва 335 грама. Този модел позволява на стъпалото да „диша”, защото е изграден от нишки, по-тънки от 0,8 мм, вплетени една в друга. По този начин моделът е здрав, но в същото време позволява на въздуха да преминава свободно и да охлажда стъпалото.

    Scott

    Продуктите на Scott, включително богат избор от модели велосипеди, части, аксесоари, дрехи и др., ще намерите на ул. Козяк 14 (до Американското посолство), на бул. България 81-Б в София и Scott.bg.

    Магазините на Scott работят от 10 до 20 ч. от понеделник до петък, от 11 до 19 в събота и 11-17 в неделя.

    Scott

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.