В приключенията и всекидневието заедно с Victorinox

0
 

Сподели

Shares

Когато търсим вдъхновение, знаем, че винаги можем да разчитаме на швейцарската прецизност и точност, с които са създадени продуктите на Victorinox. Сред тях се открояват и раниците от серията Altmont, които са наш верен спътник във всеки един момент, благодарение на богатата им функционалност. Освен това те ни даряват с дълготрайна надеждност и комфорт, независимо дали ще излезем на разходка в града или ще тръгнем на пътешествие до някое далечно място. Различните модели и характеристиките им лесно ще ни ориентират кой е най-подходящият за нас, според това от какво имаме нужда.

Altmont Professional Compact Laptop Backpack

Моделът е изграден от издръжлив балистичен полиестер, който освен това е и елегантен. Също така, той е компактен и функционален. Основното отделение на раницата е за лаптоп (15,4“) и таблет (10“). В нея намираме и подвижен органайзер, в който можем да съхраняваме дребни вещи. Презрамките са широки и регулируеми, а гърбът – проветрив, за по-голям комфорт.

Altmont Professional
Altmont Active Compact Laptop Backpack

Този модел е подходящ, независимо дали отиваме на работа или тръгваме на дълъг път. В него можем да съхраняваме както лаптопа си, така и други дребни вещи в някое от разделенията в големите отделения. Освен това имаме възможност да закачаме и по-тежки приспособления във външната част на раницата, благодарение на изградените системи за това. Презрамките са широки и регулируеми, а гърбът е с проветрива система.

Altmont ActiveAltmont Classic Laptop Backpack

Основното отделение на Altmont Classic Laptop Backpack е предназначено за лаптоп, но раницата е организирана така, че да можем да съхраняваме в нея и други дребни вещи. Презрамките й са регулируеми и позволяват пренасянето и на по-тежък товар. Подплатата на гърба осигурява максимален комфорт.

Altmont Classic
Altmont 3.0 Laptop Backapack

Освен че имаме възможност да съхраняваме лаптопа си в нея, можем да слагаме и други приспособления, които са ни нужни както за всекидневието, така и за по-продължителни пътувания. Раницата има два закопчаващи се предни джоба и два странични, които са подходящи за шише с вода или чадър. Също така, презрамките се регулират лесно за максимален комфорт.

Altmont 3.0

Раниците Altmont на Victorinox можем да намерим в ЦУМ, ет.1, дистрибуторската мрежа на Victorinox или онлайн на е-victorinox.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.