STEREO MC’s отново в България!

0


Дата на събитието: 27.11.2014

Сподели

Shares

STEREO MC’s

STEREO MC’s, една от най-успешните великобритански банди за последните две десетилетия, се задават с клубен лайв и чисто нов албум! Те пристигат в София по покана на клуб *MIXTAPE 5* и ще представят специално клубно шоу, в което ще изпълнят на живо от край до края целия си легендарен албум “Connected”.

Шоуто ще бъде на 27 ноември в *MIXTAPE 5, а вратите на клуба ще отворят в 20:00 ч. Групата пристига в София в пълния си състав и с обещанието за впечатляващо лайв шоу. Освен парчетата от албумa „Connected“ във вечерта ще можем да чуем и най-новите тракове на бандата – „Good Feeling“, „Dance Tonight“ и „Autumn Leaves“ (2014).

Концертът в София идва точно месец след като на международния пазар изгря и най-новият албум на групата. Той представлява не просто албум, а колекционерски бокс-сет носещ името „Collected” и обединява цялото издавано досега творчество на бандата, плюс три чисто нови студийни парчета записани в началото на годината. Освен 9-те албума, в бокс сета е включено и DVD с документалния филм от „Connected“ Live-in-Concert. Завършекът на колекционерския шедьовър е фото-биографичната книга, съставена от редки и непубликувани снимки на бандата, както и интервю с Nick Hallam и Rob Birch, които разказват историята на STEREO MC’s със свои думи.

Вече са в продажба първите промо-билети за шоуто, които са на цена от 25 лв. и могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim. Организаторите препоръчват предварително закупуване на билет поради ограничения капацитет на клуба.
Повече информация за концерта, както и отговор на любопитния въпрос коя българска банда ще раздвижи публиката преди излизането на легендарните STEREO MC’s, предстои да бъде обявена съвсем скоро!

Следете Facebook страницата на 360mag, за да разберете как можете да си спечелите двойна покана за шоуто на STEREO MC’s.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.