“Айляк Фест”

0


Дата на събитието: 29.08.2014

Сподели

Shares
“Айляк Фест” в Пловдив
“Айляк Фест” в Пловдив

Лято е, горещо е, влажно е, времето сякаш е спряло, спи ти се…. значи е време да се събудиш! Време е да е се разкършиш! И тази година за четвърти път поред ще се проведе „Айляк Фест“ (I Like Fest).

Кога: 29-30 август 2014
Къде: „Младежки хълм” – под открито тепе, Пловдив

В ритъма на най-добрите от фестивала в ГУЧА 2013 – „Кристиан Азирович Оркестър“, с музиката на акустична формация ОРАТНИЦА, проекта на Иван Шопов – Balkansky DJ set, който изследва срещата на електронния авангард с етно звуците от Балканските страни и Митко Таралежков + BGGZ Rubbit & Невен още първия ден от фестивала ще ни накара да подивеем.

Айляк Фест Младежки Хълм 2013
Айляк Фест Младежки Хълм 2013

В рамките на втория ден, за да няма спад в настроението и купонът да не спира да тече хардрок банда Smallman ще представи аудио-визуално шоу. Тук се включват и рокерите Plastic Bo и група Габана. В този ден ще се изяви на сцена и родния реге-дъб експериментатор с артистичен псевдоним Sofia Dub Club. Вечерта ще бъде завършена с двучасов дръм енд бейс сет от дойена на родната дръм енд бейс сцена – Targy от Hard Music and Sounds United.

Айляк Фест Младежки Хълм 2013
Айляк Фест Младежки Хълм 2013

Освен музикалната програма айляк фестът включва още игри, работилници, пазар с ръчно изработени бижута и тематични изложби.

Билети за фестивала можете да закупите от мрежата на Евентим на цени от 10-12-15лв на предварителна продажба, и 15-20лв в дните на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.