Eлектрическият маунтинбайк – колелото на бъдещето

 
0

Електрически маунтинбайк – това е директният превод на абревиатурата, която сме избрали ние от emb.bg. Уникалното за продукта ни е, че той е създаден около три основни компонента – батерия, контролер и електродвигател.

ЕМБ

На база техните размери и маса, разработихме рама, която се произвежда по наш дизайн в София. Високо качествения алуминий, от който е направена, в комбинация с иновативния дизайн, предлагат изключителна здравина, максимално нисък център на тежестта, ефективно работещо окачване и огромно удоволствие при каране. Оборудвайки рамата с различни компоненти, успяваме да придадем напълно различен характер на моделите. Те могат да се насочат целево към придвижване в града или могат и да бъдат безкомпромисни офроуд машини, а защо не и балансиран микс от двете.

CityPro 

ЕМБ

Моделът разполага с трикиловата пикова мощност, развива около петдесет километра в час и може да измине автономно около 60 км. Предназначен за удобно придвижване в града, той предлага динамиката на мотопед и три пъти по-малко тегло. Еднокоронната вилка намалява значително радиуса на завой и улеснява навигирането в градската джунгла. Прекрасен начин да вземем отношение към претъпканата с автомобили и замърсена градска среда и в същото време да се забавляваме.

Explorer

ЕМБ

Този модел предлага 4.8 киловата пикова мощност, което му позволява да развие скорост от 70 км/ч и 70 км автономен пробег. Мощността, в комбинация с двеста милиметровото окачване, ще ви накарат да се усмихвате, независимо дали се разхождате сред природата или отивате на работа. Той просто съчетава най-доброто от двата свята.

Dragon 

EMB Dragon

Тази джобна ракета разполага с 8 киловата пикова мощност, способна е да развие до сто километра в час и да мине автономно над осемдесет километра. Този модел ще ви предложи адреналин в неограничени дози, когато и където пожелаете. Той може да ви подари незабравимо приключение сред природата с мото скорост.

Повече информация можете да намерите на emb.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.