Eлектрическият маунтинбайк – колелото на бъдещето

0
 

Сподели

Shares

Електрически маунтинбайк – това е директният превод на абревиатурата, която сме избрали ние от emb.bg. Уникалното за продукта ни е, че той е създаден около три основни компонента – батерия, контролер и електродвигател.

ЕМБ

На база техните размери и маса, разработихме рама, която се произвежда по наш дизайн в София. Високо качествения алуминий, от който е направена, в комбинация с иновативния дизайн, предлагат изключителна здравина, максимално нисък център на тежестта, ефективно работещо окачване и огромно удоволствие при каране. Оборудвайки рамата с различни компоненти, успяваме да придадем напълно различен характер на моделите. Те могат да се насочат целево към придвижване в града или могат и да бъдат безкомпромисни офроуд машини, а защо не и балансиран микс от двете.

CityPro 

ЕМБ

Моделът разполага с трикиловата пикова мощност, развива около петдесет километра в час и може да измине автономно около 60 км. Предназначен за удобно придвижване в града, той предлага динамиката на мотопед и три пъти по-малко тегло. Еднокоронната вилка намалява значително радиуса на завой и улеснява навигирането в градската джунгла. Прекрасен начин да вземем отношение към претъпканата с автомобили и замърсена градска среда и в същото време да се забавляваме.

Explorer

ЕМБ

Този модел предлага 4.8 киловата пикова мощност, което му позволява да развие скорост от 70 км/ч и 70 км автономен пробег. Мощността, в комбинация с двеста милиметровото окачване, ще ви накарат да се усмихвате, независимо дали се разхождате сред природата или отивате на работа. Той просто съчетава най-доброто от двата свята.

Dragon 

EMB Dragon

Тази джобна ракета разполага с 8 киловата пикова мощност, способна е да развие до сто километра в час и да мине автономно над осемдесет километра. Този модел ще ви предложи адреналин в неограничени дози, когато и където пожелаете. Той може да ви подари незабравимо приключение сред природата с мото скорост.

Повече информация можете да намерите на emb.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.