Три събития и много изненади на Ski & Snowboard United този уикенд на Перелик

Очакват ни различни предизвикателства с награди и забавления - всичко това с безплатен транспорт в зоната на парка!

0
 

Сподели

Shares
Между 8-10 април на Сноу Парк Перелик ще се проведат три паралелни събития и още много активности за карачи, не-карачи и деца, под мотото „ски и сноуборд обединение“.
Началото е за спортните таланти, които ще премерят сили в последното състезание за сезона от календара на федерацията – BoroBoard Junior Cup. В него ще вземат участие деца и младежи в 5 различни възрастови групи (8 до 18-годишна възраст.)
Състезателното трасе ще бъде отворено за свободно каране всеки ден от 13:30
до 17:30 часа.
По време на Jam Session-ите, всеки може да спечели награди в томбола и предизвикателства за каращи.
Достъпно за всички, през целия ден е изцяло новоизградено трасе „Banked Slalom“, на което ще бъде инсталирана и измервателна система. Най-бързите ще участват за специални награди от партньорите на събитието BoardShop, 18G, Contabanda (Big UP). Идеята на домакините е да допълнят състезанието с интересни активности, и възможности за зимни забавления. За приятната атмосфера на събитието ще се грижи DJ Skill, a за пълния комфорт организаторите са направили и снежен бар с храна и напитки.

Както всеки уикенд от този сезон, ще бъде осигурен безплатен транспорт в рамките на парка.

В дните на събитието, организаторите са подготвили още много причини да се разходите до най-виският връх на Родопите и да преживеете хубави зимни емоции, дори да не карате ски или сноуборд. Участвайки в конкурс за снежни фигури можете да създадете нещо красиво от сняг и в същото време да спечелите награди, но по-важното е да си създадете назбравими спомени. Специално за събитието е изградено детско трасе, за което си струва да си вземете шейната!

Всички карачи, които не участват в състезанието ще имат възможност да използват целия парк след края на състезателнителните спускания (от 13:00 часа до 17:30 часа), както и да спечелят награди в разлчни видове томболи и предизвиктелства сред всички скачащи на трасето.

Какво ни очаква конкретно

  • Изцяло ново трасе – Banked Slalom, за което е предвидено времеизмерване и награди от Board Shop, 18G и Contabanda.
  • Детско трасе за шейни
  • Обособена лесна писта за усъвършнстване на уменията за начинаещи
  • DJ Party със Skill
  • Снежен бар
  • Родопско барбекю
  • Награди за снежни скулптури
  • Много приятни изненади за всички гости

  • Нашите приятели от Jagermeister са приготвили награди за най-атрактивните по трасето раница, суичър, тениска и 7 чифта чорапи Stinky Socks, а за тези, които не карат – игри на бара с тематични сноуборд награди: 

    Вакса за сноуборд 10
    връзки 10
    бандана 10
    очила 10
    шапка 10
    чорапи 10
    общо: 60

Не случайно Сноу Паркът на Перелик е най-горещото фрийстайл място в България за сезон 2022 г. Ако още не знаете това може да заповядате в последнатa официално работеща седмица, за да разберете и вие защо това е така.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.