Там, където е истинският живот с Volvo

0
 

Сподели

Shares

Според международно проучване, проведено от Volvo Cars, 6 от всеки 10 души искат да прекарват повече време сред природата и да спортуват на открито. Туризмът, бягането и карането на велосипед заемат първите три места сред най-желаните спортни дейности. 68% от тези, които не успяват да отделят време за хобита, признават, че работата заема голяма част от живота им.

Volvo V90 CC

V90 Cross Country е автомобил, създаден именно за моментите, в които искаме да избягаме от напрегнатото ежедневие в града и да се отдадем на любимите ни активности сред природата. Дизайнът и техническите му характеристики ни напомнят, че заслужаваме по-често да се впускаме в приключенията, които може би понякога забравяме заради всекидневните си задължения.

Новият автомобил от Volvo впечатлява с изчистените си линии, но освен това показва завидна възможност за проходимост по всякакъв терен и във всякакви метеорологични условия, което го прави перфектен за спонтанните ни решения да напуснем града за кратко.

Големите колела и увеличеният пътен просвет гарантират сигурност и спокойствие върху всякакви пътни настилки. Системата за подпомагане при спускане по наклон и задвижването на всички колела позволяват на автомобила да преодолее и най-тежките пътни условия. Управлението се адаптира според нуждите на водача, с избор на подходящия режим – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road или Individual.

Благодарение на технологията CleanZone, влизащият в купето въздух се пречиства от твърди частици и миризми. Ако нивата на замърсяване в купето се повишат, системата затваря въздуховодите.

Volvo V90 CC

Новото Volvo V90CC, естествено, се справя перфектно и в ежедневието. Неговото призвание обаче е да ни отведе далеч от рутинните занимания и по-близо до приключенията.

Повече за Volvo V90 можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.