Хамак Extreme pack

7
 

Сподели

Shares

Хамак с лого на спиание 360°Оригинална идея, осъществена през 1998 г. Тестван във всякакви условия, той може да замени вашата палатка. Лек, здрав и незаменим – щом го имате, вече може да го разпънете за минута. Направен от висококачествен парашутен плат (коприна, полиамид) в няколко размера. Идеално прилепва към тялото, за да се наслаждавате на идеална почивка, дрямка, и даже дълбок сън.

Продуктът може да бъде поръчан с логo на списание 360°

Цена 42 лв

Extremepack – Производител на раници и екипировка за екстремни спортове.
www.extremepack-bg.com
Бургас, ул. “Антим I“ 40
Тел. 0888 657464; 056/825418
office@extremepack-bg.com

Сподели

Shares

7 КОМЕНТАРИ

  1. За изработката на лого върху хамака има нужда от подготвителни процеси. Разбира се, че може да се поръча с всякакво лого, но ще трябва да се разбереш с производителя за цената на подготовката.

  2. нямат грешка хамаците :) Всичките ми приятели имат такива и са доволни. сега точно ще взимам един за подарък. моя го имам от две години и не е мръднал, а понякога спим двамата с приятеля ми в него.

  3. Хамакът е много приятен. Малък пакет при сгънато положение, леко и удобно за носене. Материята е тънка и изглежда много здрава. Доволен съм от покупката.

  4. Не видях размерите, може ли да поясните за какво натоварване става?

  5. Качеството е отвратително , поръчах размер ХЛ – 3х250 , получих Л – 2,4х2,7. Попитах, каква причината за объркването на поръчката ми . Отговора беше , че разликата е от шевовете и подгъва. Снимах хамака на приятел, който си беше в точните размери за ХЛ – 3х25 . Пратих снимката и попитах , защо там няма разлика от шевовете и подгъвите … отговора беше , като съм бил недовелен да го върна.
    Върнах го разбира се и тотално зачеркнах фирмата от списъка ми за паазаруване .
    А мислех да поръча, голяма бройка , ама той си губи :)

  6. Същият номер ми спретнаха и на мен.Поръчах хамак размер XL,
    ама цената била не 42лв,а 54лв.Съгласих се.
    Изпратиха ми хамак размер L,ама на цена 54лв.,като за XL.
    Няма оправия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.