Козметика за колело MUC-OFF

0
 

Сподели

Shares

Независимо дали предпочитате каране в планината, по пътеките или в байк парка, почистването и поддръжката на колелото е от основно значение, ако искате да удължите живота му и да подобрите представянето му. MUC-OFF е компания с дългогодишни традиции в производството на продукти за почистване и поддръжка на велосипеди. С история, чието начало датира още в далечната 1994 година, нищо чудно, че днес са успели да се наложат като водеща марка, предпочитана от про-карачи и професионални състезатели.

Какво ви е нужно, за да подобрите и поддържате високото ниво на велосипеда си? Подбрали сме ви няколко продукта MUC-OFF, с гарантирано качество и ефект.

bike-cleaner

NANO TECH BIKE CLEANER

Изцяло биоразградим продукт за почистване на цялото колело. Сигурен за употреба върху всички части и повърхности, който върши работа на молекулярно ниво, благодарение на нанотехнологии, за да премахне всяка мръсотия, прах или мазнотия. Без съдържание на киселина или вредни химикали, това е най-ефективният почистващ продукт, който може да намерите, а употребата му е изключително лесна – изплаквате хубаво колелото, напръсквате абсолютно всички части с Nano Tech Bike Cleaner, изчаквате 3-5 минути, забърсвате с кърпа или гъба евентуални остатъци и отново изплаквате с чиста вода.
Цена: 13 лв. (за 1 л)

bike-chain-cleaner

BIO CHAIN CLEANER

Моментално почиства всички видове вериги от мазнини и мръсотия. Продуктът е водоразградим, което улеснява изплакването му, и с уникална формула, която премахва наслояванията от масло без проблем.
Цена: 13 лв.

5x-brush-set

5X PREMIUM BRUSH KIT

Комплект от пет четки в удобна чанта за съхранение, които ще почистят рамката, колелетата и компонентите, като същевременно ще придадат деликатен завършек. Влакната са високоустойчиви, а гумираните зони по дръжката осигуряват максимална защита, дори в най-екстремните условия.
Цена: 46 лв.

c3-ceramic-wet-lube

C3 WET CERAMIC LUBE

Лубрикант за вериги, идеален за всякакъв вид колоездене, създаден за повече от отлично представяне в мокри и кални условия. Създава керамично покритие, което ще защити веригата, водоустойчив е и много подходящ за дълги дистанции. Нанасянето е лесно и прецизно с помощта на пипета.
Цена: 19 лв.

c3-dry-ceramic-lube

C3 DRY CERAMIC LUBE

Лубрикант за сухи и прашни условия, за всички видове колоездене. Осигурява пълна защита срещу корозиране, биоразградим и без съдържание на петрол, за сметка на нано керамични частици и синтетични полимери, които са до 10 пъти по-ефективни, в сравнение с обикновените масла и лубриканти за вериги.
Цена: 19 лв.

bike-essentials-cleaning-kit

BIKE CARE ESSENTIALS KIT

Всичко необходимо за грижата и поддръжката на колелото. Комплектът включва четка за колела и компоненти, защитен спрей и продукт за почистване, в удобна чанта за съхранение.
Цена: 55 лв.

premium-anti-fog-treatment

ANTI-FOG TREATMENT

Кажете сбогом на мъглата! Продукт, който ще абсорбира излишната влага, като създаде тънък, прозрачен слой, предпазващ от запотяване. Може да използвате върху всички видове пластмаса и стъкло – очила, визьори, огледала, със срок на действие до пет дни.
Цена: 13 лв.

dry-shower

DRY SHOWER

Ултимативният продукт за хора в движение и перфектният начин да се почистите и освежите без вода и хавлия. Формулата му със съдържание на кокос ще премахне миризми, бактерии и микроби. PH-неутрален, без парабени, формалдехид и алкохол, така че кожата ви ще остане чиста и овлажнена, без участието на вредни съставки.
Цена: 20 лв.

Продуктите на MUC-OFF може да намерите на scott.bg, както и в магазините и дистрибуторската мрежа на SCOTT.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.