Боулдър среща на стената в купола на СУ

0


Дата на събитието: 18.02.2012

Сподели

Shares

Проявата ще се състои на 18 февруари, събота, от 9:00 до 16:00. Регламентът дава възможност за участие както на тези, които обичат тръпката на състезанията, така и на тези, които искат да катерят без бремето на „СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН!“.

Боулдър срещата ще приключи подобаващо, в близък до стената бар, където всички приятели са повече от добре дошли!

Тази проява има 7-годишна традиция (от февруари 2005г.) и с времето все повече се ориентира към не-състезателния аспект на катеренето. Каузата е класическа – даване на възможност на всички да се забавляват, катерейки боулдъри направени от едни от най-добрите в България, без оглед на това дали имат опит или не и дали имат състезателен хъс или просто искат да се изкефят. В катеренето има място за всички и такива събирания ни помагат да си припомним, че не всичко е надпревара със себе си и околните. Споделянето на личният опит и мотивация, както и желанието не само ти, а и човекът, който гледаш, да качи, ни прави не само по-добри катерачи, но и по-добри хора и приятели.

Състезателният регламент е добре познатата 100 точкова система: всеки боулдър носи 100 точки, които се разделят на броя на изкачванията му. Резултатите ще бъдат обявени още същия ден. Пълните резултати ще бъдат обявени до средата на следващата седмица.

Вместо такси, ние ще наречем сумата от 10 лв дарени, което се дава доброволно и което ще се използва след катеренето за парти в близък клуб. Където всички напитки ще са за сметка на събраната сума до изчерпването и. И където, не на последно място, са поканени всички, независимо дали са катерили, или са просто наши приятели!

Екипът на тази Боулдър Среща – Спасина Недялкова, Бойко Лалов, Руслан Вакрилов, Кристиан Велинов, Алекс Янев и Явор Панов, ви пожелават страхотно изкатерване!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.