Soundslike & Mirizma presents: The ICEBORG

0


Дата на събитието: 22.02.2012

Сподели

Shares

На 22 февруари (сряда) голямата зала на столичния клуб Алкохол (на ул. Раковска 127) ще приветства феновете на електронния авангард с неочаквана концепция, подготвена от два на пръв поглед коренно различни промоутърски екипа – Soundslike и Mirizma.

Всеки, който има желание да охлади страстите в средата на работната седмица, ще може срещу 5лв да стане част от събитието THE ICEBORG, което представя на една сцена на живо концерт и електронни миксове.

Във вечерта ще представят изпълнения електро-дръм формацията Violet Vanilla и диджеите F0rtunah /Mirizma/, EXo/H.M.S.U./, RobotJessie /Mirizma/, Stelf и Bzzzt със сетове, безкомпромисни в избора си на най-актуалното от стиловете дъбстеп, фючър геридж, аутономик и текстеп. 

Въпреки че MIRIZMA го даваше по-кротко след няколкото съществени участия през лятото и есента, екипът е отново линия през новата година. Сега в колаборация с промотърите от клуб Алкохол – Soundslike. Следва пореден опит за разчупване на леда, сковал креативната мисъл на родната сцена – уникален музикален механизъм, хибрид с био-механични компоненти.

Вратите на криогенните капсули ще бъдат отворени в 22:00h. Срещу 5лв всеки може да стане част от екипажа и до 03:30 да влезе в анабиоза.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.