JAM ON IT 2011 е тук!

0


Дата на събитието: 06.10.2011

Сподели

Shares

JAM ON IT 2011

Лятото отминава и емоциите, забавленията и морските гледки започват да отстъпват място на работата, ежедневието и градския пейзаж. Всъщност това е само привидно, защото с идването на есента идва и поредното издание на фестивала за съвременна градска култура и изкуства JAM ON IT, където може да си подарите едно незабравимо изживяване различно от всичко, което сте виждали. Време, наситено с приятни емоции, нови запознанства и забава!

Тази година фестивалът ще се проведе от 6-ти до 9-ти октомври в София. Както винаги организаторите са подготвили много изненади, състезания, абсолютно нови за България събития, като формат и съдържание, и четири партита, които да сложат последният щрих в цялостния портрет на “JAM ON IT”.

Информация за 4-те главни събития можете да изтеглите от тук!

JAM ON IT 2011

За JAM ON IT през годините:

JAM ON IT е международен фестивал, представящ съвременната градска култура и изкуства. Събитието стартира през 2003, като ъндърграунд джем на талантливи стрийт танцьори от София и страната. Присъстват и безценните DJ-и, MC-та и графити артисти. През годините JAM ON IT се разраства; преминава през Смолян, Пловдив, подгрява във Варна и други градове; кани световни величия на Хип Хоп и градската култура – легенди в танците и музикалните среди; приветства именити артисти от родната ни фолклорна сцена показващи духа на България; и не на последно място – забавлява и инспирира хиляди младежи от България и целия свят!

JAM ON IT е платформа, която поддържа, развива и разпространява градските танци и култура. Всяко издание на фестивала е прототип винаги добавяйки нови локации, събития, гости и начин на провеждане. Той е плод на нашето въображение и създаването му ни позволява да спомогнем за развитието на обществото към един по-позитивен свят. Със сигурност сте забелязали цветните стикери, които надничат от всеки ъгъл, на пейката, на която седите в парка или на уличния знак. Това са и нашите послания към всички вас – за един по-добър живот!

А дванайстото издание на JAM ON IT е концентрация на много силни събития, партита, джем сешъни, мастър класове, атрактивни танцови битки, дискусии графити сешън и други прояви – 4-дневен маратон в град София, в и около НДК! Каним всички вас да се забавлявате и потопите в една неповторима атмосфера. Да почерпите малко знание, любов, обмен, радост и вдъхновение – защото JAM ON IT е вече тук!

Повече информация и детайли:

www.jamonit.bg
www.facebook.com/JamOnIt2011

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.