Бруталното състезание „Brutus Run“

0


Дата на събитието: 31.01.2016

Сподели

Shares

brutus run

На 31-и януари, в района на варненското село Доброглед, ще се проведе едно от най-бруталните отборни състезания, което ще предложи на включилите се екстремно натоварване и приключения.

Brutus Run 2016 не е състезание за всеки.

Отборите, съставени от по двама души, ще трябва да преминат през различни предизвикателства за по-малко от 6 часа. Изминаването на маратонската дистанция от 42 км по пресечена местност, с обща денивелация от 1500 метра, ще бъде само едно от тях.

Ако искате да се включите, бъдете готови да носите тежести по трасето, да сечете дърво с брадва, да копаете и да пренасяте замръзнала пръст. Всичко това, плюс допълнителни мисловни задачи, които да раздвижат мозъчните ви клетки, ще трябва да изпълните докато сте завързани за партньора си. Затова помислете отново, с кого бихте участвали.

brutus run

Участниците от един отбор ще бъдат завързани един за друг с 5-метрово въже. Условието обаче е, въжето да не се сваля при никакви обстоятелства, без значение от причината.

Организаторите от iRun заявяват, че надпреварата ще бъде изключително тежка и до финал, в посоченото време, ще достигнат само най-силните отбори, които имат истински хъс за победа.

Освен това задачите ще бъдат обвързани с точки – бонус или наказателни. Накрая към времето на финиширане на всеки отбор ще бъдат добавени или извадени съответния брой бонус точки или наказателно време, получени при изпълняване на задачите.

Броят на участниците е ограничен до 30 отбора (60 души) и, за да се запишете, трябва да се регистрирате на сайта на Brutus run. Регистрации на място няма да бъдат приемани.

Ако все пак не сте готови да се изцапате, посините и изтощите до краен предел, можете да се включите в двете кратки състезания само за бягане на 13 и 7 км, без допълнителни препятствия.

Актуалната информация следете на фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.