My Summer Photo Affair

0


Дата на събитието: 26.09.2011

Сподели

Shares

На 26-ти септември байк-парк Колодрума ще придобие различна функция и вид, тъй като екипът на X-EVENTS.BG и 5 Оpen Art Space са си поставили за цел да превърнат терена в алтернативна фото галерия.

My Summer Photo Affair e фото-конкурс, целящ да популяризира екстремните спортове и да намери най-креaтивния фотограф в следните две категории: приключенска/любителска фотография и екстрийм/спортна фотография.

Събитието ще отбележи финала на фото-конкурса My Summer Photo Affair, края на летния сезон, започването на учебната година, началото на зимата, както и стартирането на поредица подобни конкурси.

След двумесечно гласуване на страницата на X-EVENTS във Facebook от общо петдесет и шестте снимки, които бяха публикувани, за участие се класираха най-добрите 10 от любителската категорията It’s All About Summer и 14 от екстрийм категорията Shoot me with your trick.

Избраните 24 фотографии ще бъдат отпечатани от OLYMPUS и представени на публиката под светлината на спотове от LAMPA. Мощните светодиодни миниатюри ще фокусират вниманието към кадрите – победители, благодарение на екстремно нисък разход на електроенергия.

Подбраното жури ще има тежката задача да избере най-добрите шест снимки от двете категории, които да грабнат големите награди. В ролята на съдии ще влязат добре познатият ни от Camp Sessions DJ Emil Prize, легендарният скейт покровител Sandomax, вечно активният Крис Драгошинов, създателят на MTB-BG Любомир Ботушаров, BMX героят Светослав Киров – по прякор Svex и най-лесно откриваемият и усмихнат “агент” Георги Даскалов.

По време на събитието ще може да се насладите на BMX, BIKE и BIKETRIAL демонстрация. Николай Панайотов – Доктора, Славиан Джелепов – Шлеви, Кристиян Димитров, Симеон Предов и други добре познати райдъри ще покажат разнообразни трикове, като разцепят дърт трасето от каране.
Докато протичат демонстрациите, RAM Bikes ще представят демо велосипеди, които присъстващите ще могат да изпробват в байк парка, а Cleckshop ще ни покажат най-новото в скейт индустрията.

За доброто настроение на всички участници и посетители, ще се погрижи DJ Brokerz, който сто процента ще ви накара да се раздвижите под фънк, брейк и дръм звуците, които няма как да не се впишат в атмосферата на събитието.

Освен музика, адреналин и добро настроение, сме подготвили и няколко екстрийм филмчета и тийзъри, които ще бъдат прожектирани на импровизирана видео стена…

Очакваме ви в понеделник, 26ти Септември от 18:30ч. на Байкпарк – КОЛОДРУМА!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.